Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Miloše Zemana zasáhla hospitalizace Bohdalové. Poslal jí dojemný vzkaz do nemocnice

Jiřina Bohdalová se dočkala podpory od Miloše Zemana: Poslal jí dojemný vzkaz do nemocnice
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Herminapress/Koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 19 fotografií
přání k uzdravení

Herecká legenda Jiřina Bohdalová (93) je ve vážném stavu v Nemocnici Na Homolce, kam se dostala po pozření nedostatečně upraveného jídla. Kvůli tomu u ní došlo k infekci. Nyní se dočkala velké podpory. "Moc na Tebe myslím, ať se co nejdříve uzdravíš, jsi zase fit a opět kolem sebe šíříš báječnou náladu, jak umíš jen Ty," napsal jí Miloš Zeman na Facebooku.

Stav herečky Jiřiny Bohdalové je stále velmi vážný. Herecké ikoně se v úterý náhle udělalo špatně, stoupla jí teplota až na 40 °C. a musela být urgentně hospitalizována na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Homolce. Původně se mluvilo o otravě botulotoxinem, ale nakonec se ukázalo, že šlo o bakterii z nedovařeného jídla.

„Teď už víme, proč má tu infekci, a musí zabrat antibiotika,“ sdělil redakci eXtra.cz následně primář kardiologického centra Petr Neužil. Na tomto oddělení jí už jednou zachránili život po prodělané plicní embolii.

Podle něj je vše na dobré cestě, a pokud nenastanou komplikace, budeme se z umění Bohdalové radovat ještě hodně dlouho. „Pokud nás něco nepřekvapí, mělo by to dopadnout dobře,“ věří i ve světě uznávaný lékař, který dodal, že Bohdalová je velká bojovnice.

Miloš Zeman poslal Bohdalové dojemný vzkaz

Podporu se nyní rozhodl Bohdalové vyjádřit i bývalý prezident Miloš Zeman. "Milá Jiřinko! Moc na Tebe myslím, ať se co nejdříve uzdravíš, jsi zase fit a opět kolem sebe šíříš báječnou náladu, jak umíš jen Ty," napsal jí Zeman na Facebooku.

"Rád se vždy nechám Tvým humorem nakazit. Takže se těším, až se uvidíme!" dodal v emotivním příspěvku, který doplnil společnou fotografií.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy