Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Miro Šmajdu ze SuperStar byste nepoznali: Vyzrál v pohledného muže a fotí pro Playboy

+ Dalších 19 fotografií

Bývalou hvězdu SuperStar Miro Šmajdu (35) byste dnes zřejmě již nepoznali. Mladý hezounek, který měl typické vlnité kadeře jako Bon Jovi, svou kštici shodil už dávno, nicméně je to ještě větší fešák než dřív. Kromě hudby se navíc začal věnovat focení pro pánský časopis Playboy, jak se zmínil v rozhovoru pro eXtra.cz. A pozor, dámy, nastražte uši. Pohledný zpěvák je čerstvě single. Jaká by měla být jeho partnerka?

Miro Šmajda se proslavil jako finalista SuperStar, v roce 2009 skončil na druhém místě. Mezi ostatními účastníky vynikal svým vzhledem, protože měl výrazné kadeře a hodně připomínal amerického rockera Jona Bon Joviho. Nicméně dlouhému háru dal vale už dávno a nutno dodat, že je to možná tak lepší.


Mira byste dnes asi nepoznali. Z mladíka vyrostl pohledný fešák, který spojil své síly a kreativitu s pánským časopisem Playboy. Začal pro ně fotit a jeho výsledky jsou více než skvělé. "Je to relativně čerstvé. Já jsem se poslední léta začal orientovat na focení vedle muziky a znali jsme se s tvůrci z Playboye. Tvůrčí tým viděl moji práci, slovo dalo slovo a oslovili jsme se," řekl Šmajda pro eXtra.cz na Playboy party.

Miro Šmajda a vztahy

Co je ale dobrá zpráva pro všechny dívky, ženy i dámy: zpěvák je čerstvě single. "To je prostě život a zatím se do toho nijak ani nehrnu, protože jsem byl ve vztahu docela dlouho," svěřil se Miro, který zároveň rozebral, co by měla mít jeho partnerka za vlastnosti. "Já si myslím, že nejdůležitější je to, aby ti dva byli parťáci, protože je to důležité, aby to fungovalo, samozřejmě i v posteli, ale většinou ta prvotní chemie je důležitá, co si budem," směje se sympaťák.


I když je Miro nyní nezadaný, přesto by si dokázal představit sám sebe v roli otce. "Myslím si, že budu super táta, a určitě ta představa mít šťastnou rodinu, to je pro mě hodnota, která mi vždycky dávala smysl a nikdy jsem se tomu nebránil. Zase ale nevidím důvod na to spěchat," dodala na závěr hvězda SuperStar.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy