Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Modelka spodního prádla Kateřina Wohlmann je maminkou: Syn dostal velmi nezvyklé jméno

Kateřina Wohlmann Votavová porodila zdravé miminko.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
narození dítěte

Modelka Kateřina Wohlmann Votavová, která se zaměřuje hlavně na předvádění spodního prádla, je čerstvě maminkou. S radostnou zprávou se pochlubila na svém Instagramu. "Tak už vím, jak mamka vypadá zvenku. Jmenuji se Sonny a rozšířil jsem tu naši family o 3,45 kg," napsala ke snímku svého synka.

Kateřina Wohlmann Votavová porodila zdravého chlapečka. Modelka, známá pro focení spodního prádla, se skvělou novinkou pochlubila na svém Instagramu, kam dala i fotku miminka.

"Tak už vím, jak mamka vypadá zvenku. Jmenuji se Sonny a rozšířil jsem tu naši family o 3,45 kg," napsala ke snímku šťastná maminka. Lidé ji následně začali zasypávat gratulacemi.

Chlapečka pojmenovali Sonny

„Dnes v 8:21 se nám narodil krásnej a zdravej kluk jako buk. Jmenuje se Sonny,“ prozradil zároveň serveru Super.cz manžel modelky Jiří Wohlmann. „Váží 3450 gramů. Kačenka byla skvělá a je taky v pořádku,“ řekl nadšený otec dítěte, který má už z bývalého manželství syna Jiřího.

Kateřina si miminko přála už dlouho, ale bránily jí v tom zdravotní problémy. Mimo jiné několikrát potratila a během těhotenství si musela píchat injekce s roztokem na ředění krve.

Nakonec ale všechno dobře dopadlo a modelka je nyní šťastnou maminkou.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy