Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Modelka za plotnou: Zálešáková se našla ve vaření, se svým kuchtěním vyhrála Prostřeno

+ Dalších 14 fotografií

Okouzlující Daniela Zálešáková ničí dogma o modelkách, že neumějí vařit. Právě Daniela totiž nedávno zvítězila v kulinářském pořadu Prostřeno a pro eXtra.cz nyní promluvila o tom, jak to u ní v domácnosti, kterou sdílí se svým partnerem Pepou Smolíkem, chodí. 

Modelka Daniela Zálešáková září nejen na přehlídkových molech, ale vyniká i v kuchyni! Druhá vicemiss z roku 2017 v soutěži krásy Miss Czech Republic nedávno uspěla v kulinářském pořadu VIP Prostřeno, vysílaném v TV Prima, kde se o první místo podělila společně s Pepou Koudelkou, bývalým manažerem Agáty Hanychové.


V kuchyni tráví každý den

Danielin úspěch v pořadu o vaření přitom mnohé nejspíš překvapil. S modelkami se totiž stále pojí pověry o tom, jak umějí být pouze krásné a nic jiného. Tak to ale rozhodně není. "Vyhráli jsme společně já s Pepou Koudelkou, napůl. Na těch televizních obrazovkách se to možná zdá být velmi jednoduché, ale bylo to pravdu náročné, celý ten týden. Vezměte si, že vaříte, máte kameru 10 centimetrů od ruky a vlastně pořád jste sledováni. Bylo to náročné, ale velmi jsme si to užili," rozpovídala se kráska v rozhovoru pro eXtra.cz.

"Jsem milovník vaření, doma vařím opravdu každý den, až někdy nemám strávníky pro tolik jídla," směje se. Jak si pak ona sama jako modelka hlídá stravu? "Obecně když vařím, jsou to většinou zdravá jídla. U nás doma se nejí bílé pečivo a podobně. Samozřejmě že jím, ale nejsou to velké porce, spíše jím průběžně a menší porce," řekla.


Danielu jsme zastihli v rámci karlovarského filmového festivalu krátce po přehlídce návrhářky Zuzany Lešák Černé, kde se kráska prošla i po přehlídkovém mole. Jak událost vypadala a kdo si ji nemohl nechat ujít? Podívejte se v galerii.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy