Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Monika Babišová v bolestech. Kvůli nepříjemné nemoci skončila na kapačkách

Monika vypadala opravdu půvabně.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
zdraví

Monika Babišová před nedávnem prošla těžkým obdobím. Mohla za to nepříjemná zdravotní indispozice. "Byla jsem nemocná, asi jsem měla poprvé v životě covid, protože mi bylo vážně hodně špatně,“ popsala pro Blesk. Zároveň prozradila, co nyní dělají její už dospělé děti. Dcera Vivien začala pracovat a syn Frederik úspěšně studuje v zahraničí.

Monika Babišová po rozchodu s manželem Andrejem Babišem trochu ustoupila z očí veřejnosti, ale i tak se stále občas objevuje po boku svého muže. Nyní se rozhodla prozradit pár detailů ze svého života.

Monika Babišová: Bylo mi opravdu mizerně

V poslední době nezažívala nejlepší období, a to hlavně kvůli nemoci, která ji potkala. „Byla jsem nemocná, asi jsem měla poprvé v životě covid, protože mi bylo vážně hodně špatně,“ řekla Blesku. Pozitivní test sice neměla, setkala se však s lidmi, kteří onemocněním prošli.

„Opravdu mi bylo hodně mizerně, chytla mě záda, takže jsem chodila na kapačky, na volbách jsem vlastně byla pod kapačkami. Ale už se dávám dohromady,“ pokračovala Monika, která si nyní plánuje odpočinout o Vánocích při dovolené. Postupně se dávám dohromady, ještě nejsem stoprocentně fit, ale bude to dobré,“ dodala.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Babišovou

Vivien už pracuje, Frederik studuje v zahraničí

Bývalá partnerka expremiéra také prozradila, jak se daří jejich dětem. Dcera Vivien už se osamostatnila. „Chodí už do práce, nedávno dokončila školu a už se věnuje čistě jenom práci,“ uvedla.

Syn Frederik se vydal na studia v zahraničí. „Frederik je tentokrát v Itálii na univerzitě v Miláně, mají výměnný program s University of St. Andrews. Půl roku teď bude v Itálii,“ uvedla Monika.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy