Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Monika Binias opět kope do Ornelly: Normální člověk si ublinkne, plivla po ní jedovatou slinu

Monika Binias opět kritizuje svou starší dceru Ornellu.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 13 fotografií
rodinné problémy

Zdá se, že se vztahy mezi Monikou Binias a jejími dcerami nikdy nespraví. Podnikatelka se opět pustila do Ornelly Koktové, která nyní odjela sama na dovolenou, jen s kamarádkou. Její matku trápí, že s sebou nevzala své tři děti, o které se nyní stará manžel Josef Kokta. O svůj názor se podělila na sociálních sítích.

Ornella Koktová se chlubí fotkami ze své dovolené na Capri, které sdílí na svůj Instagram. Její početná rodina zůstala doma, Josef Kokta se statečně stará o tři společné děti a své manželce holčičí jízdu ze srdce přeje. K moři se totiž rozhodla jet pouze s kamarádkou. "Moje nálada právě teď je jen užívání života," napsala Ornella k příspěvkům z dovolené.


To samozřejmě jako vše, co dcera udělá nebo neudělá, leží v žaludku její matce Monice Binias, která si opět neodpustila komentář. "Strašné, když tohle máma tří dětí napíše. Normální člověk si ublinkne," okomentovala Binias fotku své dcery na Instagramu.

A zdá se, že to pohoršilo i některé fanoušky, kteří souhlasí s Monikou. "Otázka je, jak dlouho to pan Kokta ještě vydrží. Taky, co těm dětem dává. Quentin stále sám někde zavřený u PC v dětském pokojíčku a malé děti doma či na zahradě s dědečkem, jehož náplní dne je, co bude vařit k obědu," zareagovala jedna ze sledujících.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Binias:


Toho se ovšem Binias chytla. "Můj komentář k matce tří dětí o tom, jak Quentinek má stůl za 1200 a postel za 2000 a pak si Ornella jezdí sama po drahých dovolených," podotkla jízlivě Monika.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy