Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Monika Binias zasypala Pepu Koktu nechutnými urážkami. Je to křivák a humusák, špiní Ornellina manžela

Monika Binias se pustila do Josefa a Ornelly Koktových: Pepa je křivák, Ornella šla jen po penězích
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Jiří Masojídek/herminapress/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
odveta

Monika Binias, matka influencerky Ornelly Koktové, se s ničím příliš nemaže a dokáže drsně a od plic říct, co si myslí. Terčem jejích útoků bývají často její dcery, tentokrát se ale ve svém podcastu Nevim No! na HeroHero pustila do manžela své starší ratolesti, bývalého podnikatele Josefa Kokty.

Se svou dcerou Ornellou a střídavě i CharlotteMonika Binias dlouhodobě vyhrocené vztahy a o svých dětech dokáže říct věci, jež by jiná máma nikdy nevypustila z úst, natož veřejně. Ve svém posledním příspěvku na HeroHero, kde má podcast Nevim No!, si nyní vzala na paškál Ornellina manžela Josefa Koktu.

Urážlivý komentář

S Pepou prý Binias vždy vycházela dobře. "Nevím, co se mu stalo, ale jedna fanynka mi poslala, že o mně v jedné diskuzi říká, že Ornella nemá mámu," vysvětlila matka známé influencerky, proč se rozhodla natočit bonusový díl věnovaný právě bývalému movitému podnikateli, který byl před Ornellou manželem moderátorky Gabriely Partyšové, s níž má syna Kristiana.

"Já nejsem mrtvá, doufám, že tady budu ještě dlouho a vždycky budu, milý Koktale, pro svou dceru mámou a když půjde do tuhého, jsem tady," pustila se do Josefa a hned ze startu mu vmetla do tváře jeho dřívější slabost pro něžné pohlaví. "Kdybys byl mladší, tak si myslím, že zahýbáš a utíkáš jako od každé své předešlé ženy," dodala.

Z toho, že byla Ornella Koktovou v řadě již pátou ženou, prý nadšená rozhodně nebyla. "Od svých žen hlavně odcházel zvláštním způsobem. Třeba za Partyšovou od své třetí ženy odešel takovým způsobem, že řekl, že jde s odpadkovým košem a už se nikdy nevrátil," popsala se smíchem Monika Binias jeden z Koktových "útěků" a označila jej za křivárnu a humusárnu.


Chorobný nevěrník

Během svých manželství měl Kokta, dle slov Moniky Binias, miliony milenek a jednou z nich byla původně právě i její starší dcera, která během jejich románku přišla do jiného stavu a následně přivedla na svět jejich prvorozeného syna Quentina. "On vždycky svým manželkám, tedy alespoň těm známým jako Partyšová a Ornella, vždy vytvořil určitý mediální obraz, aby byly společností vnímány jinak než jako rozvracečky manželství," vysvětlila záhy dvojnásobná matka.

Ornellina matka nemůže Koktovi odpustit, že opustil bez rozloučení tehdy maličkého Kristiana s tím, že až bude jednou dospělý, udělá si o něm obrázek sám a třeba spolu opět navážou kontakt. "Co ty jsi za koktavého humusáka, že jsi toho kluka nechal z minuty na minutu bez táty a slova vysvětlení?" zeptala se jej prostřednictvím videa Binias. "A ty? Ty, který jsi pětkrát ženatý a takhle se choval k dětem, mě budeš hodnotit?" pokračovala dál ve svém vyjádření. "Ty se spláchni do hajzlu a zaklapni za sebou víko!" dodala Binias.

Monika svou dceru dále obvinila, že se rozhodla, že chce být vedle Kokty stejně slavná jako Partyšová. "Pepu nemilovala nezištně, tak jak to vypadá v její mediální bublině, ne. Vždycky tam bylo to, že Pepa bude mít peníze z rodinného majetku," popsala, jak viděla Ornellinu verzi v době, kdy s Pepou začali oficiálně tvořit pár.


Žádný méďa Béďa

Podle Binias je Josef Kokta v soukromí úplně jiný, než jak působí na veřejnosti. "To, že je někdo starý a je takový baculatější, zákonitě neznamená, že je hodný. Hodný a milý. Takový méďa Béďa. Ne. On není méďa Béďa. Lidi, nepleťme si to. To je prostě vykutálenec, který to s lidmi umí a nejvíc se ženskýma," tvrdí rázně Monika s tím, že i ona mu údajně skočila na špek a zmínila, že je Kokta zákeřný člověk.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Binias nejen o dcerách.

Podle Moniky by měl být Kokta ten poslední, který by ji měl kritizovat. "Já jsem byla máma, která své děti naprosto finančně podporovala, díky mně viděly svět, chodily na nejlepší školy, měly ode mě nekonečnou lásku a nekonečně času k diskuzím. Pro své děti jsem udělala všechno, první poslední," řekla Binias. "A ty jsi dovedl jenom manipulovat, dělat mediální obrazy, zahýbat všem svým ženám, kopnout svoje děti do p*dele, takže ty pomlč a radši si zameť před svým vlastním prahem," vzkázala drsně manželovi své starší dcery závěrem.

Psycholog to vidí jinak, než Binias

K chování Moniky Binias nejen k oběma dcerám se nedávno pro eXtra.cz vyjádřil i psychoterapeut Jan Beer. Podle něj naopak Josef Kokta vytváří své manželce a třem dětem, které spolu vychovávají, zdravé zázemí. „Ornella Koktová má důležité zázemí ve svém choti. Josef Kokta stojí pevně nohama na zemi, manželce patrně ukázal, že to jde i bez křiku a hádek. Pomáhá jí také snášet dysfunkční vztahy v rodině. Zkrátka jí ukazuje pohodu a normální cestu životem. Proto jim to spolu funguje i po tolika letech. A možná i z toho důvodu na ni její maminka, byť má sama mladého manžela, trošičku žárlí,“ domnívá se.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy