Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Múza Jiřího Krampola v nesnesitelných bolestech. Banalita přerostla v obří zdravotní potíže, Bláhová se sotva postaví na nohy

+ Dalších 8 fotografií

Kateřinu Bláhovou trápí vážné zdravotní problémy. Herečka již v létě informovala, že málem přišla o život, a to kvůli zdánlivé banalitě: zánětu v zubu. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, situace je v současné době snad ještě horší. Zánět se jí rozšířil do kolene, ona tak většinu času tráví u lékařů a kvůli silným bolestem trpí jako zvíře. 

Kateřina Bláhová prožívá velmi náročné životní období. Potýká se se závažnými zdravotními problémy, které ji začaly trápit již během léta. Situace se nezlepšila, blízkou kamarádku Jiřího Krampola trápí nesnesitelné bolesti a u lékařů je téměř každý den.


Kráska si i navzdory zdravotním problémům nenechala ujít křest alba zpěvačky Heather, kam dokulhala rovnou z kliniky. "Snaží se mě tam dát nějak dohromady. Mám opravdu hodně nateklé koleno, mám i hodně bolesti. Momentálně chodím na lidské regenerátory a doufám, že se to koleno a kyčel dají nějak dohromady," přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz.

Nesnesitelné bolesti

Její zdravotní peripetie odstartoval zánět v zubu, který nebyl doléčen a přesunul se do kyčle. Situace byla natolik vážná, že Kateřina v létě nemohla ani chodit. Herečka má za sebou momentálně další punkci a u lékařů tráví momentálně většinu svého času. "Nemohla jsem pomalu chodit, nebo si sednout. Opravdu jsem se cítila, jako by mi bylo 90," posteskla si.


Zánětu v těle se ne a ne zbavit. "Teď mám ten zánět v koleni, přesunul se i do kotníku. Ta punkce je špatná v tom, že člověku uleví, ale v 99 % se tam člověku zanese další zánět. Já na to navíc chodím každé tři týdny, ale mělo by se každé čtyři. Ono je to ale tolik nateklé, že nemohu ohnout ani nohu," říká Bláhová s tím, že doufá, že již brzy se dá zdravotně do pořádku a bude se moci vrátit k běžnému "fungování".

Související články

Další články

Nejnovější kauzy