Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Muži Hany Gregorové: Jordánce si omotala kolem prstu, Brzobohatého ukradla Bohdalové

Hana Gregorová slaví narozeniny.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia/se souhlasem ČT
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Muži

Vdova po herci Radoslavu Brobohatém (†79) a matka hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41) Hana Gregorová slaví dvaasedmdesátiny. Sympatická herečka ale ve svém životě neměla jen Brzobohatého, ačkoliv to byla její osudová láska. Jejím prvním mužem byl jordánský lékař Gassan a v současnosti randí s o dvaatřicet let mladším kolouškem Ondřejem Koptíkem, jak již redakce eXtra.cz v minulosti informovala.

Československá herečka Hana Gregorová slaví dvaasedmdesáté narozeniny. Proslula nejen rolemi ve snímcích Noční jezdci či Kára plná bolesti, ale hlavně svým třicetiletým manželstvím s jedním z našich nejuznávanějších herců Radoslavem Brzobohatým.

Před Radkem však prožila už jednu velkou lásku. V sedmdesátých letech se na Slovensku ještě jako studentka herectví seznámila s jordánským studentem medicíny Gassanem. „Poblíž stáli dva švarní hoši, takové taliánské typy, tak jsme koketovali a bavili se. Gassan mě poté pozval na rande, na něj už ale nepřišel. Zuřila jsem, to se mi totiž ještě nestalo. Měla jsem kamarádku, co studovala medicínu, a ta mi na něj zajistila kontakt. Zavolala jsem mu, byl v šoku, že jsem to dokázala, a potom už proběhlo opravdové rande a bylo vymalováno,“vzpomínala před časem Gregorová podle Expresu. Dvojice se v roce 1976 vzala a poté se jim narodila dcera Rola.

Seznámení s Brzobohatým

Jejich vztah však skončil poté, co se Hana Gregorová seznámila s hercem Brzobohatým během natáčení filmu Noční jezdci. Ani to, že byli oba zadaní, Hanka za Gassana a Brzobohatý za Jiřinu Bohdalovou, jim nezabránilo v tom, aby se blíže intimně seznámili. „Sbližování s Radkem začalo na úrovni zdvořilé konverzace a procházek. Napětí mezi námi se však stále stupňovalo a pak to přišlo. Stal se hřích,“ řekla slovenská herečka.

Dvojice se nakonec vzala v roce 1982 a vydrželi spolu dlouhých třicet let, až do smrti Brzobohatého, kterému 12. září 2012 praskla výduť na břišní aortě. Dvojice má společného syna - hudebníka a herce Ondřeje Brzobohatého. Smrt Brzobohatého nesla Hana Gregorová velmi těžce.

Doporučené video: Rozhovor s Ondřejem Brzobohatým:

Vztah s kolouškem

V současnosti tvoří herečka pár s o dvaatřicet let mladším Ondřejem Koptíkem. Před rokem se bok po boku objevili na slavnostní premiéře slovenské komedie To ty nosíš smůlu, lásko, kde je zachytila také redakce eXtra.cz.

„Když jsem Hanku poznal, tak mě okouzlila svou osobností. Neskutečným charismatem, sečtělostí, inteligencí, ženskostí. Dnes vím, že Hanka je parťák do nepohody. O všem se s Hankou bavíme a já říkám, že je velitelka. Je to ale myšleno tak, že síla jejích argumentů, které mají logiku, je trefná a pravdivá,“ básnil o herečce Koptík před časem pro iPrima.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy