Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Na olympiádě se objevilo dvojče Eminema. Italský lukostřelec jako by z oka vypadl slavnému rapperovi

Olympiáda v Paříži: Lukostřelec Mauro Nespoli vypadá jako italský Eminem
Zdroj: profimedia.cz/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
podobnost

Na olympijských hrách příliš nezaujal svými sportovními výkony. To se však nedá říci o jeho vzhledu. Italský lukostřelec Mauro Nespoli se stal senzací na sociálních sítích, kde ho lidé přirovnávají k americkému rapperovi Eminemovi. "Když máte jeden výstřel a jednu příležitost," napsal jeden z fanoušků na sociální síti X s odkazem na Eminemův legendární song.

Italský lukostřelec Mauro Nespoli na olympijských hrách příliš nezazářil. Jeho tým prohrál s Francií 6:2 během čtvrtfinále lukostřeleckých družstev mužů. Sportovec přesto zaujal široké publikum.

To na sociálních sítích horlivě řeší jeho vizuální podobu s americkým rapperem Eminemem. Jde hlavně o jeho vousy a tvář, které jsou prý Eminemovi velmi podobné.

Když máš jen jeden výstřel, vtipkují lidé

"Když máš jeden výstřel a jednu příležitost," napsal uživatel AP ve zjevné narážce na Eminemův song Lose Yourself a jeho text: "Podívej, kdybys měl jeden výstřel nebo jednu příležitost získat všechno, co jsi kdy chtěl, v jeden okamžik. Chytil by ses jí, nebo ji nechal vyklouznout?"

Nespoli, který předtím vyhrál zlato na olympijských hrách v Londýně v roce 2012, kdy tým Itálie porazil USA, se srovnáním evidentně baví a jednu z fotografií, která ho srovnává s Eminemem, zveřejnil ve Stories na svém Instagramu. Přidal k ní emoji, kde brečí smíchy, a hudbu z již zmíněné skladby Lose Yourself.

Podle webu Mirror má na svém kontě ještě další dvě olympijské medaile – stříbro v týmové soutěži na hrách v Pekingu 2008 a stříbro v individuální soutěži na hrách 2020 v Tokiu.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy