Nakupte si kvalitní potraviny a vyhrajte fantastické ceny
Grilovaný steak, sýr, dokonale ochucená zelenina, burger nebo třeba ryba… Už se vám sbíhají sliny? Léto je na grilovačky jako dělané, ale chce to mít opravdu dobrý gril… A právě ten je teď docela snadné získat!
Pomůže vám k tomu jednoduše to, co je stejně před každým grilováním nebo i obyčejnou večeří či obědem nezbytné. Nákup potravin! Stačí se zaměřit na to, abyste do vozíku vkládali výrobky se značkou kvality.
Ve hře jsou stovky cen
Díky tomu se až do 12. září můžete zúčastnit soutěže „Vyhrajte léto na grilu“. Ve hře je devět zahradních plynových grilů Fieldmann 3003 a také 90 kusů piknik party grilů GP18002 a 900 setů grilovacího náčiní.
Pokusit se získat svůj vysněný gril můžete kolikrát chcete, stačí zakoupit tři výrobky se značkou kvality a každá jedna účtenka rovná se jedna registrace do klání. Proto rozhodně účtenku nezapomeňte v obchodě a registrujte se na webu Akademie kvality.
Je to snadné, vyplníte jen potřebné údaje, jako je například celková cena za nákup nebo přesné názvy zakoupených výrobků. Všechny další podrobné informace jsou na webu Akademie kvality.
Co jsou značky kvality?
Regionální potravina je skutečně prestižní ocenění a šanci získat ho mají jen ty nejkvalitnější výrobky z každého kraje. Nyní je „nosí“ 407 produktů od 312 výrobců. Cílem ocenění je podpořit místní farmáře a výrobce a představit lidem jejich úžasné potraviny.
Bio „zebra“ je dokonce celostátní ochranná známka pro potraviny ekologického zemědělství, podmínkou je, že všechno musí být vyprodukované v Česku. Certifikát vydávají nezávislé kontrolní organizace.
Poslední ze značek kvality je EU „Bio list“. Toto označení upozorňuje spotřebitele na ekologickou produkci a jedná se o mezinárodní certifikaci. Proto je potřeba výrobek na obalu označovat i místem, kde byly vyprodukovány zemědělské suroviny.
Tip na grilovanou dobrotu
Grilovaný vysoký roštěnec s kukuřičným klasem
Ingredience:
800 g vysokého roštěnce
4 ks vařených kukuřičných klasů
100 g majonézy
50 g kysaného zelí
sůl, pepř, cukr krupice
Postup:
1) Roštěnec nakrájíme na 4 stejné plátky a dobře je osolíme a opepříme. Necháme je 20 minut odležet.
2) Mezitím si nasekáme vymačkané kysané zelí úplně nadrobno, můžeme použít i mixér. Smícháme s majonézou a dochutíme cukrem, solí a pepřem.
3) Maso opékáme z každé strany cca 2 minuty a poté ho zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout stranou.
4) Vařenou kukuřici grilujeme za všech stran. Po grilování osolíme.