Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Natálie Kočendová ohromila: Modelka ukázala tělo bohyně i zadeček k nakousnutí

Natálie Kočendová ohromila dechberoucími snímky.
Zdroj: koláž extra.cz/Se svolením Natálie Kočendová
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
Galerie

To je radost pohledět! Modelka Natálie Kočendová se pochlubila dechberoucími snímky v bikinách a lidé žasnou. Okouzlující blondýnka na sociálních sítích ukázala nejen výstavní figuru, ale i zadeček k nakousnutí. 

Léto je v plném proudu a sociální sítě se plní snímky z letních radovánek. Fotkami z exotických destinací, od moře či z písečné pláže, anebo třeba jen ze zahrady od bazénu, se již stihla pochlubit i celá řada známých tváří a jednou z nich je i modelka Natálie Kočendová.

Natálie Kočendová ukázala tělo bohyně

Úchvatná Natálie Kočendová na Instagramu zveřejnila snímky v bikinách, které vznikly pod rukama profesionální fotografky, a fanoušci žasnou. Výstavní figura s andělskou tváří ohromila publikum i díky kombinaci s profesionálním stylingem. "Nádherná a okouzlující fotka. Natálko, nemám slov. Strašně moc Ti to sluší," píše Pavel. "Bohyně," přidala se sledující Brunette Martini.

Ani Natálie však nemá tuhle postavičku "jen tak zadarmo". Jak známá blondýnka pravidelně sdílí na sociálních sítích, mnoho času tráví ve fitku, někdy i v pozdních večerních hodinách, když zrovna přes den nestíhá. Na svém těle pořád maká.

Doporučené video: Rozhovor s Natálií Kočendovou o nové lásce

Natálie navíc v posledních měsících září štěstím kvůli své nové lásce. "Jsem zamilovaná, šťastná a to musí stačit," řekla před nedávnem modelka redakci eXtra.cz. Více se o vztahu s Christopherem, který pochází ze Slovenska, rozpovídala na galavečeru Oktagonu, kam dorazili bok po boku. Rozhovor si můžete přehrát ve videu výše.


Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy