Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Nebezpečné chvíle Clashe: Kaluba zkolaboval, Opat odpadl a oba museli vynést na nosítkách

Nebezpečné chvíle Clashe: Kaluba zkolaboval, Opat odpadl a oba museli vynést na nosítkách
Zdroj: Tomáš Martínek/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 127 fotografií
Clash of the Stars 9
V Praze se v sobotu uskutečnil turnaj Clash of the Stars 9, na kterém bylo k vidění celkem třináct zápasů. Na místě byla také redakce eXtra.cz. Některé z bizarních soubojů doprovázelo obrovské drama, když se hned několik zápasníků bezvládně skácelo k zemi. Například Kaluba během souboje proti všem zkolaboval a musela jej odnést záchranka. Vzhledem k tomu, že se stále jedná o střetnutí amatérů, někteří skutečně hazardují se svým zdravím. 

Nejbizarnější zápas historie

Už začátek dosud nejdelšího a zároveň nejpodivnějšího souboje v historii Clash of the Stars byl hodně rozpačitý. Pětice zápasníků totiž hodně dlouho vyčkávala, než se pustila do jakéhokoliv boje. Jako první skončil Max Green, který se pustil do Dannyho, jenž mu uštědřil pohotové K. O. Následně nastala hodně zvláštní situace, kdy Lucky Seven poslal úder, který ovšem netrefil cíl. Matouš Kaluba ale přesto padl bezvládně k zemi, i když neobdržel žádnou ránu.

Kalubu si hned vzali do parády zdravotníci, a dokonce musel být z klece vynesen na nosítkách. Zda svůj zvláštní kolaps Matouš pouze hrál, se můžeme jen domnívat. V kleci tak zbyli jen Lucky Seven, Kukisman a Danny. Z této trojice nakonec zvítězil kopem na žebra Kukisman, který přitom bral zápas na poslední chvíli.

Souboj streamerů

Mnohým divákům zatrnulo také při sledování souboje dvou streamerů. Daniel „Seaser“ Siruček několik dní před akcí přijal nabídku na post náhradníka a vyzval „Opata“, u něhož se jednalo o premiérovou účast na turnaji Clash of the Stars. Nebude na ni ale asi vzpomínat příliš v dobrém, jelikož minutu před koncem duelu se Seaserem fyzicky odpadl a byl úplně mimo. Zdravotníci se o něj museli postarat a posléze ho vynést z klece na nosítkách.


Rozhovor s Janem Michálkem:


Godla na pokraji sil

Také účastník závěrečného fightu a zlatého hřebu večera na turnaji Clash of the Stars 9 Zdeněk Godla byl na pokraji svých sil. Nejen, že ho zlobily nohy, ale především chránič v ústech, kvůli němuž nemohl pořádně dýchat. Nutno podotknout, že nabídku zápasit proti Pavlu Novotnému přijal na poslední chvíli, a tak neměl dostatečné množství času na adekvátní přípravu. Jeho fyzička tak dosti pokulhávala a v kombinaci s jeho viditelnou nadváhou tak herec riskoval vážné zdravotní komplikace.

Na momenty z turnaje Clash of the Stars se podívejte v naší fotogalerii.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy