Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Nechutný útok zápasníka Clashe na LGBT komunitu. Podříznu vám krk, vyhrožoval Samir gayům

Samir šokoval na Clashi 9.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 35 fotografií
COTS

Organizace Clash of the Stars v pondělí večer uspořádala tiskovou konferenci k nadcházejícímu devátému turnaji. Na jako již tradičně vyhrocené tiskovce šokoval svými slovy zápasník Samir Margina, který začal nechutným způsobem urážet LGBT komunitu, především gaye. Fanoušci Clashe začali na sociálních sítích okamžitě reagovat na jeho ostrá slova, která jsou na hraně zákona. 

V pražském klubu Duplex to v pondělí večer opět vřelo. O největší skandál se na tiskové konferenci k turnaji Clash of the Stars 9 postaral Samir Margina, jehož čeká souboj v kleci, kde se utká rovnou se třemi soupeři, kteří si říkají "kočkokluci". Ti dorazili v převlečení za kočky, což Samira vytočilo do nepříčetnosti.

"Za*raní bu*eranti, poslouchejte mě. Tenhle zápas jste vzali a chcípnete, vy bu*ny vy*ebané," prohlásil Samir směrem k trojici a následně začal urážet přítomnou influencerku Playstation Princess, která se označila za "kočičí matku", jelikož mladíci pracují u ní v podniku. "Poslouchej mě, ty tlustá pí*o, s kondomem tě vym*dám," zaznělo například na nechutné tiskové konferenci. Následně Samir vyhrožoval, že jim zapálí kavárnu, v níž pracují.

Výhrůžky smrti

Když se pak dostal do konfrontace s jednou z kamarádek kočkokluků, začal jí vyhrožovat, že jí podřízne krk. "Jenom jsem chtěl říct... Jsem tak vystřelenej z bot, protože mi Leo Brichta dal poprvé kratom. Měl jsem ho poprvý v životě a je to úžasný, pí*o. Pobodal bych vás všechny," vyhrknul rozběsněný zápasník.

Samir se také obul do aktuálně probíhající letní olympiády. "Dopadli jsme tak, že na olympiádě zpívá bu*erant šmoula, a to jenom díky tomu, že jsme zlegalizovali takové mr*ky na pridech. Respektuju bu*ny, který si šou*tají doma v klidu. Ale vy, co to ukazujete, vás bych vzal nožem, vy mr*ky zku*vený," pokračoval Samir ve svém odporném projevu s tím, že prý prosadí to, že gayové budou lovná zvěř, která se v Česku bude zabíjet.

Fanoušci jsou v šoku

Diváci, kteří sledovali přímý přenos na YouTube, byli z jeho slov naprosto v šoku. Zatímco někteří ho považují za legendu, která má jít na Hrad, jiní jeho agresivní výlev naprosto odsoudili. Také na sociálních sítích se obratem strhla lavina reakcí. "Ať se mu to nelíbí, ok, ale nemůžeš veřejně vyhrožovat smrtí a znásilněním," uvedl například jeden z fanoušků Clashe na Instagramu. "Pekelně za čarou. Padlo tam pár krásných vět, to bude chození po policii místo na trénink," přidal se další člověk.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy