Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Nejblbější část života! Jaroslav Suchánek trpí samotou. Michal na mě nemá čas, smutní

Smutný Jaroslav Suchánek se cítí osamělý: Syn Michal Suchánek na něj nemá čas
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
chmury

Jaroslav Suchánek (88) je nejen legendární sportovní komentátor, ale i otec slavného českého herce a baviče Michala Suchánka (58). Se svým synem se ale příliš často nevídá a cítí se osamělý, jak přiznal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. 

Pocit samoty

Otec herce Michala Suchánka, bývalý slavný sportovní komentátor Jaroslav Suchánek, oslavil před časem své osmaosmdesáté narozeniny. Po smrti milované manželky ale trpí chmurnými myšlenkami. "Bohužel nedávno mi zemřela manželka, měl jsem nejkrásnější a nejbezvadnější ženu. Byli jsme spolu šedesát let. Měl jsem krásný život, teď jsem zůstal sám a žiju sám...," posteskl si v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Nyní si tak po dlouhých letech musí sám vařit, mýt nádobí a nemá si s kým ani popovídat. "Když ráno vstanu, přemýšlím, co vlastně dělat, abych nikoho neobtěžoval a neotravoval. Tohle je nejblbější část života," posteskl si Jaroslav, jehož okruh přátel se v jeho věku také prý dost tenčí.

Se svým synem Michalem příliš času netráví. "Michala vidím málo, je úspěšný a přeji mu, aby se mu dařilo. Když v televizi reprízují film Pozdní léto, v němž hrál chlapce z dětského domova, tehdy mu bylo asi osm let, tak mi vždycky ukápne slza," uvedl s tím, že i druhý syn Vladan, který pracuje jako asistent produkce, je hodně zaneprázdněný.


Náročné operace

Na svá vnoučata Bereniku a Jáchyma je pyšný nejen jejich dědeček, ale i otec. Michal Suchánek prozradil, že se snažil, aby ani jednomu ze svých potomků nenadržoval. "Vždycky měli všechno stejně nebo v nějakém poměru. A oni na sebe nedají dopustit," uvedl Michal Suchánek v pořadu Na Kafeečko s Miluškou Bittnerovou, jak cituje web Lifee.cz. „Tohle je asi největší výhra mého života, jaký mají mezi sebou vztah," dodal pyšně.

Ani se zdravím to Jaroslav nemá nejlepší. "Dlouho bylo všechno v pořádku, jenže se mi zbortila páteř, absolvoval jsem poměrně náročnou operaci. Pak ještě jednu... Dostal jsem také novou kyčel. Naštěstí jsou to jen pohybová ústrojí, která se dají ještě nějak srovnat, lékaři to umějí," popsala bývalá česká sportovní komentátorská špička.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy