Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Nejodvážnější modely Čvančarové a Verešové z Karlových Varů: Jitčin vražedný výstřih i Andrey proklatě vysoké rozparky

Nejlepší modely z Karlových Varů Jitky Čvančarové a Andrey Verešové.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Renata Bušková/Herminapress/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 38 fotografií
modely

Filmový festival v Karlových Varech je vždy přehlídkou oslnivých žen v úchvatných modelech, přesto si ho dvě slavné krásky vždy ukradnou pro sebe. Řeč není o nikom jiném než o herečce Jitce Čvančarové (46) a modelce Andree Verešové (43), které ve Varech vždy předvedly své nejikoničtější modely. Každý rok je redakce eXtra.cz u toho, a tak jsme se podívali, jaké šaty v minulosti krásky vynesly.

Jitka Čvančarová a Andrea Verešová vždy dokázaly na filmovém festivalu v Karlových Varech oslnit. V minulosti vynesly hned několik modelů, které si lidé pamatují dodnes.


Odvážná Čvančarová

Zatímco Andrea sází na jistotu a skutečně žhavé kousky, které jí dokonale padnou, Jitka se nebojí experimentovat. Do Varů vynesla už takové kousky, které se staly doslova ikonickými. Hodně kontroverzní model na sebe vzala v roce 2017. Šlo tehdy o masivní růžovou róbu s obřím výstřihem od Natali Ruden.

O čtyři roky později vynesla model, který si všichni dodnes pamatují. Jde o kousek z dílny Borise Hanečky, o kterém se mluvilo ještě dlouho po skončení festivalu. Opět nezklamala hlubokým dekoltem, tentokrát ale přidala i obrovskou vlečku. Za tento outfit herečka sklidila velkou vlnu kritiky, ale také se jí dostalo i zastání.

Důležité však je se v šatech dobře cítit – a tak to měla nastavené i Jitka. "Karlovarský festival je jednou z největších událostí v České republice a i tohle k tomu patří. Dostát na červeném koberci black tie, který může být i kreativní, je těžké. Já jsem se cítila dobře," sdělila tehdy pro deník Blesk.

Doporučené video s Jitkou Čvančarovou.


Nesmíme samozřejmě opomenout šaty z roku 2014. Byly lososové a dodnes patří mezi její nejkrásnější róby červeného koberce ve Varech. V roce 2019 zase vynesla šaty, které měly svislé pruhy, o nichž se ví, že opticky zeštíhlují. Herečka si k nim ale nevzala žádný pásek, a tak se stal pravý opak.

Elegantní Verešová

Stejně výraznou osobností na FFKV je i modelka Andrea Verešová. Ta většinou na červený koberec vynese elegantní a sexy outfity. Modelka často obléká šaty z dílny Beaty Rajské či Natali Ruden. Jsou pro ni typické rafinované střihy, výrazné zdobení, někdy i velmi odvážné modely.

Hodně elegantní róbu modelka vynesla minulý rok, kdy na sebe vzala bílé šaty s vysokým rozparkem a velkým výstřihem zároveň. Také nesmíme opomenout slavné zelené šaty s velkým rozparkem až k zádům. Modelka tehdy při pózování před fotografy ukázala snad téměř vše.

Doporučené video s Andreou Verešovou.


V roce 2018 Andrea přišla v dlouhých šatech bez rozparku a neměla ani hluboký dekolt. Zato byl ale outfit posetý flitry. Týž rok oslnila hned dvakrát. Podruhé to bylo v křiklavě červených šatech na tělo, které zvýrazňovaly její postavu. Na více modelů se můžete podívat v naší galerii.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy