Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Nejpřísnější vzpomínka Alex Mynářové na Zemana. Před zaplněným sálem vyslovil přání, kterého se bojí každá matka

+ Dalších 64 fotografií

Alex Mynářová nechyběla na velkolepé oslavě 80. narozenin exprezidenta Miloše Zemana. Jak známá moderátorka odhalila v rozhovoru pro eXtra.cz, do Hluboké nad Vltavou zavítala spolu se svým manželem, bývalým hradním kancléřem Vratislavem Mynářem. Oba mají k exprezidentovi už přes 10 let velmi blízko a pojí je řada krásných vzpomínek. Jaká je ta nejemotivnější?

Alex Mynářová byla jedním z VIP hostů sobotní bujaré oslavy jubilejních 80. narozenin bývalého prezidenta ČR Miloše Zemana ve čtyřhvězdičkovém hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou. Známá moderátorka má exprezidenta velmi ráda a zná se s ním velmi dobře. Její manžel Vratislav Mynář byl v letech 2013–2023 vedoucím Kanceláře prezidenta republiky.

"Za těch deset let je vzpomínek opravdu hodně," uvedla v rozhovoru pro eXtra.cz Alex a vypíchla jeden z nezapomenutelných momentů. "V zaplněném Španělském sále mi pan prezident poblahopřál k narození syna, aby rostl do krásy, a až mu bude patnáct, aby z něj byl protivný spratek. Tenkrát se ve mně mísily slzy a smích a nevěděla jsem, co převládá," zavzpomínala s úsměvem na tváři Alex, která na Zemana nedá dopustit.

Pravidelně slaví narozeniny

Mynářova rodina se s exprezidentem stýká pravidelně. "Od té doby, co znám Miloše Zemana, čili od roku 2013, jsem s ním vlastně slavila všechny jeho narozeniny," řekla nedávno v rozhovoru pro eXtra.cz půvabná moderátorka a dodala, že je strašně ráda, že se může zúčastnit i bujaré oslavy úctyhodných osmdesátin, kam byla pozvána řada výrazných jmen z české i zahraniční politické scény.

Video: Bývalému prezidentovi přišel popřát i Robert Fico.

Přestože je Mynářové svět politiky velmi blízký, rozhodně netrvá na tom, aby její dva synové Vratislav a Viktor šli ve šlépějích svého otce, jenž patří mezi kontroverzní politické osobnosti. "Já si myslím, že tatínek bude dělat všechno pro to, aby šli úplně v jiných šlépějích," upřesnila se smíchem Alex Mynářová, která jako vždy vypadala fantasticky.

Jak to Alex Mynářové slušelo a jaké další osobnosti přijely poblahopřát Miloši Zemanovi, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy