Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Největší strašidla Varů: Hastrošky Binias i partnerka Podhůrského, Kouklová v laciné halucinaci

Hastroši na KVIFF
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 43 fotografií
KVIFF

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je úspěšně za námi. Do lázeňského města dorazila řada celebrit, které se blýskly v nádherné a honosné róbě. Ne všechny celebrity však měly šťastnou ruku ve výběru svého outfitu. Redakce eXtra.cz vám přináší přehled těch největších módních přešlapů, které byly vyneseny na červený koberec.

Kýčovitá Binias a Kouklová

Jeden z nejhorších outfitů během letošního festivalu ve Varech vynesla Monika Binias, maminka Ornelly Koktové a Charlotte Štikové. Známá blondýnka vynesla na BigBoard party krátké stříbrné šaty s flitry a třásněmi, které v kombinaci s výraznými šperky působily kýčovitě. Vzhledem k její postavě by jí mnohem víc slušely delší a elegantnější šaty. Monika by měla zvolit i tmavší odstín šatů, v nichž by jí lépe vynikla platinová blond hříva.

Kdo na červeném koberci letos totálně pohořel, je bezesporu Nikol Kouklová. Česká herečka a manželka Karla Heřmánka ml. vynesla na UniCredit Bank party dlouhé tmavé kalhoty a průsvitný top s perlami, jenž nelichotivě obepínal její křivky. K tomu si na oči nasadila perlové brýle ve tvaru srdce, kterými absolutně podtrhla vrchol nevkusu. Z tohoto modelu nás opravdu bolí oči.

Kovalová jako šedá myška

Těsně vedle. Těmito slovy by se dal popsat vynesený model violoncellistky Terezie Kovalové na Campari večírku. Půvabná blondýnka se snažila jít ve šlépějích Rihanny nebo Grace Jones, které v minulosti vynesly podobný styl šatů. Jenže v případě Kovalové byly dlouhé stříbrné šaty s kapucí, výstřihem, vysokým rozparkem a holými zády spíš neúspěšnou verzí z Wishe. Terezie vypadala v nevýrazných šatech jako šedivá myška. Situaci nezachránily ani stříbrné boty na platformě a vykukující tetování.

Video: Podívejte se na rozhovor s Monikou Binias z KVIFF:


Blyštivý nevkus

Jednu z nejhorší rób na slavnostní zakončení vynesla partnerka Zdeňka Podhůrského. Jeho o 37 let mladší přítelkyně Veronika vsadila na dlouhé šaty s metalickými odlesky, které v jejím případě působily neforemně. K tomu navíc zvolila zcela nevhodnou obuv v podobě černých bot na vysoké platformě. Pěstí na oko jsou pak silonky, které v otevřených botách spadají do opravdového módního pekla. Veronika zvolila i nelichotivý účes, v němž vypadala jako zmoklá slepice. Přehnala to také s vrstvou make-upu. Veronika je přirozeně krásná blondýnka, a tak by se v jejím případě vyplatilo dodržet pravidla, že méně je někdy mnohem více.

Také další osobnosti na červeném koberci příliš nepochodily. Na nepovedené outfity z Karlových Varů se podívejte v naší fotogalerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy