Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Netradiční tetování Charlotte Štikové: Stojí za osudovým setkáním se snoubencem Martinem

Charlotta Štiková vypadá pohuble.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martinek
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Tetování

Charlotte Štiková, mladší sestra influencerky Ornelly Koktové, se v poslední době mění před očima. Podařilo se jí zbavit se přebytečných kil, změnila účes a fanouškům se dokonce pochlubila novým tetováním, o jehož významu promluvila pro web Prima ženy. 

Tajemství tetování

Mladší sestra známé influencerky Ornelly Koktové Charlotte Štiková, která se proslavila svým účinkováním v reality show Štiky, před časem překvapila razantním úbytkem na váze. Své okolí ale šokuje i dalšími změnami své image.

Letos na jaře se rozhodla shodit dlouhou blond hřívu, a právě díky tomu si její fanoušci všimli i nezvyklého tetování, které zdobí Charlottiny uši. S tajemstvím svého tetování se dokonce nedávno svěřila. „Uši jsem si tetovala sama, normálně strojkem. Nastavila jsem si přední kameru na telefonu a jela jsem. Není to nic konkrétního, je to abstrakce,“ uvedla v rozhovoru pro web Prima ženy sestra slavné influencerky.


Osudový muž

Jak se ukázalo, její tetování dokonce dost možná stojí i za osudovým setkáním s jejím současným snoubencem Martinem, s nímž se seznámila během letošního filmového festivalu v Karlových Varech. S rozhodnutím, že svou lásku stvrdí manželským slibem, tedy rozhodně neotáleli.

Doporučený rozhovor s Charlotte Štikovou:

„Je to osud a mám ho v horoskopu, stejně jako tam Ornella měla Pepu. A její manželství dokonale vyšlo,“ řekla pro Blesk.cz Charlotte, která údajně bojuje se závislostí na návykových látkách. Na plánované veselce by si přála mít rozhádanou rodinu opět pohromadě. Pozvala tedy jak sestru Ornellu, tak i svou matku Moniku Binias a tatínka Michala Štiku.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy