Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Neuvěřitelná proměna Pavly Tomicové. Jeden den byla tělo bez duše, druhý jako oslnivá hollywoodská hvězda

Pavla Tomicová na festivalu v Karlových Varech jako hollywoodská hvězda. Herečka se změnila k nepoznání
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 18 fotografií
proměna

Herečka Pavla Tomicová se postarala o jedno z největších překvapení letošního filmového festivalu v Karlových Varech. Exmanželku herce Ondřeje Malého zachytili fotografové eXtra.cz cestou na jednu ze společenských událostí. Pod rukama vizážistů a stylistů rozkvetla k nepoznání. 

Smutek ve tváři

Hvězda českých filmů a seriálů, herečka Pavla Tomicová, všem doslova vyrazila dech. Ještě včera ji fotografové eXtra.cz zachytili ve společnosti přátel nenalíčenou, pohublou a i přes úsměvy byl v jejích očích stále znatelný smutek, zřejmě z potíží, kterými si v posledních letech prošla.

O den později ale bylo všemu jinak a herečku, známou zejména z komediálních rolí, bychom málem snad ani nepoznali. Pavla Tomicová si na svém vzhledu před jednou ze slavnostních akcí filmového festivalu v Karlových Varech chtěla dát opravdu záležet.


Neskutečná proměna

Exmanželka herce Ondřeje Malého se svěřila do rukou stylistů a vizážistů a s jejich pomocí se proměnila v nádhernou labuť. V černých večerních sametových šatech s odhalenými rameny, dlouhým rukávem a vysokým rozparkem vynikla její postava, která už dávno není zakulacená, ale naopak perfektně ženská.

Doporučený rozhovor se Zorkou Hejdovou:

Nejen díky róbě, ale i make-upu a perfektně upraveným blond vlasům herečka ukázala, že umí přijít do společnosti jako opravdová dáma. Všichni kolemjdoucí na ní mohli oči nechat a Pavla Tomicová se touto proměnou rozhodně stala největším překvapením letošního karlovarského filmového festivalu.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy