Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Nová Zlatovláska, je krásná Jasmína Houf: V původní pohádce figuroval její dědeček

Jasmína Houf ztvárnila novou Zlatovlásku.
Zdroj: Česká televize/Vladimír Souček/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Pohádka

Bylo velkým tajemstvím, kdo se po Jorze Kotrbové (77) ujme role princezny z kultovní Zlatovlásky. Nyní vyplavalo na povrch, že dvoukolový casting vyhrála talentovaná herečka Jasmína Houf (20). Začínající umělkyně své první velké natáčení po konzervatoři prožívala i z toho důvodu, že u vzniku první Zlatovlásky byl i její dědeček, výtvarník Ivo Houf (91).

Jasmína Houf je považována za vycházející hereckou hvězdu. Dvacetiletá herečka během chvíle byla obsazena hned do dvou rolí princezen. Objeví se v pohádce Princezna na hrášku a před nedávnem vyhrála také náročný casting na pohádku Zlatovláska.

Absolventka konzervatoře musela ale podepsat smlouvu o mlčenlivosti, a tak svůj další kariérní úspěch ze začátku tajila i vlastní rodině. „Doma to nejdříve nevěděli. Bylo pak hezké vidět tu jejich reakci,“ řekla serveru Aha! Jasmína, která si prý z těžkého natáčení odnáší jen příjemné vzpomínky

Kvůli Zlatovlásce šla na blond

V rozhovoru pro Expres.cz prozradila, že si kvůli roli obarvila vlasy na blond. "Byla jsem odbarvená a měla prodloužené vlasy jako příčesek. Zlaté vlasy prozrazovat nebudu, protože si myslím, že to je takové kouzlo filmu," uvedla s tím, že si natáčení s kolegy Tomášem Weberem a Markem Lamborou velmi užila.

Rozhovor s Petrem Štěpánkem a Zlatou Adamovskou:


Dědeček byl u původní Zlatovlásky

Zajímavostí také je, že její dědeček Ivo Houf byl u původní pohádky z roku 1973 jako výtvarník. Její děda se navíc přátelí s prvním Jiříkem, hercem Petrem Štěpánkem. „Dědeček se šel za Petrem Štěpánkem podívat i na natáčení. Bylo to hezké setkání, maskérky brečely, jak to bylo dojemné. I díky tomu se náš vztah otce a dcery v pohádce prohloubil,“ svěřila se sympatická herečka.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy