Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Novotný se překvapivě zastal Ornelly: Kdyby sebou netřískla a nelekla se, tak byla super, řekl

Ondřej Novotný se zastal Ornelly Koktové: Měla koule, řekl moderátor Survivoru
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress.cz/Se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 23 fotografií
survivor

Ornella Koktová se nemusí za svůj výkon v Survivoru stydět. Tato slova překvapivě pronesl sám moderátor show Ondřej Novotný, který je jinak vůči soutěžícím, kteří ze show odstoupili dobrovolně, hodně kritický. V jediném rozhovoru Martina Mikysky jí dokonce složil poklonu a přiznal, že ho mrzelo, že odjela domů předčasně. 

Letošní série Survivoru je sice již za námi, po dobrovolném odchodu některých soutěžících ale stále zůstává pachuť podvodu a zmaru. Zatímco moderátor show a největší kritik tohoto druhu srabáctví nemůže přijít na jméno hasičovi Filipovi, který se po příjezdu domů zamotal do vlastních polopravd a výmyslů, Ornellu vzal Ondřej Novotný paradoxně na milost.

„On ti každý říká, že chce hrát a možná tam šli s tím, že to chtějí hrát,“ otevře bolavé téma v průběhu svého zatím jediného rozhovoru Martin Mikyska alias Mikýř, který tak nahrál Novotnému přímo na smeč.

Ornella Koktová měla koule

Ten sice úplně vytěsnil, že v show byli již zmíněný Filip, Rachel, Ive či Jakub Bína, Ornelle ale paradoxně sklonil poklonu. „Ornella hrála super. Kdyby sebou netřískla a nelekla se, tak byla super,“ překvapil svým názorem Novotný s tím, že pobyt v nemocnici v Survivoru vyděsí každého.

Doporučené video: Rozhovor s vítězem Survivoru 2024:

„Zdravotní stav tě vyděsí. Jinak se ale rozehrála. Byla uštěpačná a plánovala tvoji zradu. Ona měla koule tě napsat. To chtělo fakt koule. To vyvolalo reakci,“ popsal Novotný, kterému musel dát Mikýř za pravdu. A my teď můžeme litovat, že Ornella v show nevydržela déle. Je otázkou, jakým směrem by se pak hra vyvíjela.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy