Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Nový primácký seriál Hrdina u diváků propadl. Na Poldu to nemá, píší zklamaně. Kritiku schytala Boková

Herec Jan Nedbal v roli policisty Adama Hrdiny v seriálu Hrdina.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Předchozí Další
+ Další 4 fotografie
reakce diváků

Ve středu večer měl na TV Prima premiéru nový krimiseriál Hrdina v hlavní roli s Janem Nedbalem a Kristýnou Bokovou. Nedbal hraje domýšlivého policajta, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti. Diváci nový televizní počin srovnávají s oblíbeným seriálem Polda. Bohužel ale ne v tom dobrém smyslu. "První díl jsem zkoukla, ale na Poldu to nemá ani náhodou," píše na sociálních sítích Lucie. 


Televize Prima se rozhodla opět vsadit na detektivku. V novém seriálu Hrdina, který měl premiéru na televizních obrazovkách ve středu večer, řeší případy herec Jan Nedbal (33). Ten prý scénář zhltnul najednou, což se mu často neděje. Parťačku mu dělá Kristýna Boková (43).

Hlavní postavou nové detektivky televize Prima je Adam Hrdina, po němž je seriál pojmenovaný. Domýšlivý policajt, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, abyste ho měli rádi.

"Adam je mladý detektiv velmi svérázného typu, až takového belmondovského, pokud se někdo neurazí. Seriál je protknutý velmi zajímavými zápletkami a poněkud sarkastickým humorem. Diváci se mají na co těšit," řekl ke své roli před nedávnem pro eXtra.cz mladý herec.

"Neděje se pokaždé, že scénář zhltnu najednou, ale tady to tak bylo. Mojí drahou kolegyní, se kterou jsem nejčastěji na place a nemůžu být šťastnější, že to je právě ona, je Kristýna Boková. Je skvělá, nejlepší a zbožňuji ji. Doufám, že to bude vidět i na obrazovce, že se to tam všechno prolne," chválil si svou roli.

Na Poldu to nemá, stěžují si diváci

Televizní diváci mají v Česku detektivní seriály v oblibě. V případě Hrdiny však příliš nadšení nebyli. Nejvíce nový seriál srovnávají s oblíbeným Poldou.

"První díl jsem zkoukla, ale na Poldu to nemá ani náhodou," uvádí na sociálních sítích Lucie. "Naděje tady je, ale Polda to nebude," přizvukuje jí Alena s tím, že David Matásek hrající roli Poldy je pouze jeden.

"Tak tohle se nepovedlo..." stěžuje si Silvie. "Za mě nic moc, nesedí mi tam Boková," přidává se ke kritice Lucka. S ní souhlasí i další diváci. "Nedbal je celkem ok, ale Boková je totálně mimo," kritizuje Petra. Přesto se našli tací, kterým seriál nevadil. "Nic složitého, ale na to, aby člověk po práci vypnul mozek, to stačí," píše Radek.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy