Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Ondřej Brzobohatý dorazil k soudu s Kuchařovou oděný v luxusu. Jen doplňky vyjdou na desetitisíce

Ondřej Brzobohatý měl prsteny.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 32 fotografií
Soud

Soudní bitva mezi Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) a Taťánou Kuchařovou (36) stále pokračuje. K Obvodnímu soudu pro Prahu 2 dorazil pouze herec, modelka opět nepřišla, jak zaznamenala i přítomná redakce eXtra.cz. Brzobohatý měl na sobě jednoduchý celočerný outfit, ovšem s doplňky se pořádně plácl přes kapsu. Jen dioptrické brýle ho totiž vyšly na padesát tisíc korun.

U Obvodního soudu pro Prahu 2 se ve středu opět projednávala žaloba hudebníka Ondřeje Brzobohatého, kterou podal na svou bývalou ženu Taťánu Kuchařovou kvůli pomluvě. V budově soudu se i tentokrát probíraly nejrůznější detaily z jejich soukromého života.

K soudu dorazil kolem deváté hodiny ráno pouze Ondřej Brzobohatý. Taťána zatím nepřišla ani jednou. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Stylový Brzobohatý

Brzobohatý se k soudu oblékl elegantně a decentně. Na sobě měl černé sako, černé triko, tmavé kalhoty a černé tenisky od Christiana Louboutina za téměř jednadvacet tisíc korun. Nechyběly ani Ondřejovy typické dioptrické brýle se širokými černými obroučkami od značky Jacques Marie Mage za padesát tisíc korun.

Herec je známý svým extravagantním vkusem, tentokrát byl však velmi mírný. I tak si ovšem neodpustil hned několik masivních prstenů.

Na fotografie ze soudu se můžete podívat v galerii.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy