Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Ornella Koktová zasypala matku šílenými výrazy. Pak odhalila, kde je příčina nenávisti u Moniky Binias

Monika Binias a Ornella Koktová
Zdroj: profimedia, herminapress / koláž: eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 89 fotografií
REAKCE

Ornella Koktová (31) se už dávno zařekla, že se k matce Monice Binias (52) nebude vyjadřovat, vždy to totiž vyvolá nějaký ostrý a většinou vulgární výpad. Tentokrát si ale s ohledem na zpackanou svatbu sestry Charlotte (28) nemohla pomoci a v podcastu, který provozuje spolu s Agátou Hanychovou, dala najevo, proč ji vlastně matka nesnáší.

Ornella Koktová vs. Monika Binias: Nenávist až za hrob

Monika Binias často zkouší, co vše je ještě přípustné, a na ty, kdo se jí znelíbí, je schopná vypustit hektolitry hněvu, jedu a vulgarit. Dáma roku na úrovni z ní zkrátka nikdy nebude.

Několikrát se vulgárně otřela třeba i o Agátu Hanychovou. A proto vlastně reagovala starší dcera Binias Ornella Koktová, která se jinak většinou snaží zmínkám o své matce vyhýbat. Považuje ji totiž za toxickou až na půdu.

„K útokům mámy, i když ty jsi to řešit nechtěla: za mě je to strašný dno. Hrozně mě mrzí, že Charlotte zkazila celou svatbu. Je pod tím podepsaná, podepsala se na ní u víc věcí,“ sdělila v podcastu dvojice na HeroHero.

„Hrozně Charlotte přeju, aby dospěla k lepším zítřkům. Věřím, že se budeme bavit. Furt je to moje sestra. O mámě se tohle ale říci nedá,“ říká jednoznačně, že tyto dveře jsou už jednou provždy zavřené.


Hejty paní matinky

„Jsou to dennodenní útoky, ačkoli o ní sto let neříkám křivého slova. Když vidím, jak útočí na mě, na Pepu, moje děti, na Charlotte zaútočila milionkrát, což se divím, že na to zapomněla a vzala si ji na svatbu, na tebe jak útočí, to je strašně odporný zlo,“ domnívá se znechucená Ornella.

Její matka opět komusi nedávno říkala, že jí obě dcery hrozně ublížily. Asi tím, že si dovolily od ní odstřihnout a přestat snášet její neuvěřitelně hašteřivou povahu. I Charlotte nám kdysi o jejím chování říkala šokující věci.

Doporučené video: Monika Binias na svatbě mladší dcery Charlotte:


„Do teď nevím, co jsme jí provedly, až na to, že chci žít normální, slušný, rodinný život bez těchto vyhrocených hádek a stresů. V tom úplně nechcete žít,“ dodala nakonec Koktová.

Monika Binias byla skoro ústřední postavou veselky své mladší dcery, poutala na sebe velkou pozornost během ní i po ní, a to především kvůli tomu, jak neunesla sžíravou kritiku a jak od té doby kope do všech kolem sebe.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy