Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Pastrňák oblékne na svatbu hned tři luxusní outfity. Látka z Itálie, prvky extravagance a plážový oděv à la pyžamo

Svatební outfity Davida Pastrňáka má na starost návrhář Jakub Poner.
Zdroj: profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
svatba

Přípravy na svatbu Davida Pastrňáka s Rebeccou Rohlsson jsou v plném proudu. Pár už má snubní prsteny a v procesu jsou i outfity na slavnostní den. Hokejová hvězda jich oblékne hned několik, jak v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil slavný návrhář Jakub Poner. 

Hokejová hvězda David Pastrňák míří do chomoutu. Své "ano" řekne krásné Rebecce Rohlsson, se kterou má roztomilou dcerku Freyu. Zásnubní prstýnky už sportovec ukázal, nyní jsme se dozvěděli něco málo o jeho outfitech. Nevynese totiž během svatby jen jeden kousek.


Pastrňákovy troje šaty

"David má samozřejmě více kousků," prozradil redakci eXtra.cz návrhář Jakub Poner a pokračoval. "Ušili jsme mu svatební oblek, který je prudce elegantní s prvky extravagance. Pak má ještě předsvatební oblek. Ten je naopak uvolněnější a více crazy. Třetím kouskem je party plážový outfit složený s košile a kraťasů, takové à la pyžamo."

Na tomto kousku se tým vyřádil. "Ve spolupráci s Davidem a naší grafičkou Barborou Balgovou jsme vytvořili speciální potisk na látku, který odkazuje na jeho přezdívku pasta. Nakonec jsme mu dělali ještě jedny kalhoty na převlečení na další party," uvedl Pastrňákův hlavní návrhář Jakub. Práce na oblečení byla trochu hektická. "S Davidem jde vždycky o spolupráci narychlo. Teď jsme měli na celou tu kolekci asi 14 dní. Látka na svatební oblek letěla speciálně z Itálie, takže to bylo jen tak tak," smál se designér. Cena takového luxusního kousku se pohybuje v desítkách tisíc.

Doporučené video: Ponerovi nejen o svých začátcích

Co se týče svatebních šatů pro Rebeccu, je stále tajemstvím, kdo jí je šije a jak budou vypadat. "Becca byla celou dobu v Americe, takže její šaty nemáme na starosti my. Zkusili jsme nějaké plavky, jestli si je vezme, to nevím, protože to bylo udělané narychlo." Protože už jsou Poneři s Pastrňákem velmi dobří přátelé, není divu, že nebudou chybět ani na jeho svatbě.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy