Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Pat a Mat Bezděková se Sebastianem v horách: Bloudili a zpěvák byl zelený hrůzou z výšek

Andrea Bezděková a Sebastian jako Pat a Mat: Bloudili a zpěvák zezelenal hrůzou z výšek
Zdroj: Se souhlasem Andrea Bezděková
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Láska

Modelka Andrea Bezděková (30) se svým přítelem Sebastianem Navrátilem (32) vyrazila na dovolenou. A jak se říká, zdá se, že to byl výlet za všechny prachy. Andrea neumí navigovat, její přítel měl zase problém, když vysoko v horách zjistil, že má strach z výšek, a celý zezelenal nevolností. Ti se tedy opravdu hledali, až se našli. Se svými zážitky z dovolené se pochlubili na sociálních sítích.

To, že modelka Andrea Bezděková není z cukru, už potvrdila v reality show Survivor. Nyní se jala testovat, jak je na tom její přítel zpěvák Sebastian Navrátil. Ten při té příležitosti zjistil, že má strašný strach z výšek.


Akrofobie a špatná navigátorka

Dvojice se totiž vypravila do hor do Rakouska, což zřejmě nebyl dobrý nápad. "Lezem nahoru, lezem dolů a pak zase nahoru. Ájo, je to nějaká pro začátečníky, ne? 'Jasný, neboj, to lezou i důchodci'. Po 20 minutách jsem zjistil, že mám nejspíš strach z výšek, ale jel jsem pohodáře a nedával nic znát. Po 2 hodinách mě prozradila moje zelená barva a smrt před očima. Bohužel už nebylo cesty zpět. Některý úseky byly fakt šílený a překonat svůj strach chtělo hodně odvahy," svěřil se Sebastian na svém Instagramu.

Doporučené video: Rozhovor se Sebastianem a Andreou Bezděkovou.


Kdyby prý nebylo skupinky Čechů, které nahoře potkali a zřejmě mu dodali odvahy, pak by tam zpěvák zůstal nejspíš dodnes. Andrea mu ale nemůže nic vyčítat, ona měla problém zase s něčím jiným. "Říkala: 'jedem na dovču… půjdeme na ferraty'. Já na to okey, pojeďme! Nechal jsem Áju navigovat tak, jak to má ráda. Při posledním výletu na Sněžku jsme si zašli 3 hodiny a nakonec jeli taxíkem. Dnes pouze dvouhodinové bloudění," směje se Navrátil své partnerce, která ovšem vydržela v Survivoru déle než on, jak jsme již několikrát informovali.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy