Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Největší strach Petra Jandy. Děsí se, že se jeho vlastní děti otočí k tátovi zády

+ Dalších 5 fotografií

Petr a Alice Jandovi přišli oslavit významné životní jubileum s hudebním skladatelem Františkem Janečkem. Známý rocker v rozhovoru pro eXtra.cz ukázal dárek pro věhlasného umělce a prozradil, čeho se v životě nejvíce obává. 

Rocker Petr Janda si nemohl nechat ujít oslavu osmdesátin slavného českého hudebního skladatele Františka Janečka. Na akci přišel v doprovodu své krásné manželky Alice, která měla nejvíc sexy outfit ze všech žen na party.

Nákladný dárek

Alice zavzpomínala na dobu, kdy poprvé vstoupila zcela nepolíbená do světa showbyznysu. "Manžel říká, že zná Františka od dětství, tak já ho znám v podstatě také od dětství, ale mého samozřejmě," řekla se smíchem pro eXtra.cz Alice. "Bylo mi nějakých osmnáct a rozklepala se mi kolena, když mě s sebou ze začátku bral. Tehdy ten první večírek byl pro mě těžký, ale už je to pro mě všechno v pohodě," dodala.

Dárek pro hudebního matadora tentokrát vybíral sám Janda a jednalo se opravdu o exkluzivní záležitost. "Když jsem slavil osmdesátiny já, tak mi dal František nějaký dárek a já jsem v tom zmatku... no otevřel jsem ho teprve nedávno," přiznal frontman kapely Olympic. "Zjistil jsem, že mi dal tužku Mont Blanc se zlatým hrotem, se kterou údajně John Lennon napsal Imagine. Je tam i certifikát s jeho podpisem, obrázek a ten text psaný tím Mont Blancem," popsal Janda dar od Janečka.


Největší strach

V tu chvíli si říkal, že se musel Janeček pořádně praštit přes kapsu. "To nestálo deset korun padesát, a tak jsem si řekl, že mu musím dát adekvátní dárek. Jedna hodinářská firma mi k osmdesátinám vyrobila osobní hodinky, sběratelské, bylo jich jen padesát kusů, tak jsem mu už tenkrát před dvěma lety jedny ty hodinky koupil a dneska jsem mu je dal," řekl s pyšným úsměvem.

Manželé, mezi kterými je věkový rozdíl mnoho desítek let, promluvili i o svých dětech, které prý Janda rozmazluje, k čemuž má jasný důvod. "Já se bojím nepřízně dětí, ale strašně," prozradil zamyšleně. "Ony děti to dokážou dát najevo tak rychle a blbě, že mě to pak strašně mrzí, tak si dávám prostě pozor," dodal slavný hudebník a autor mmoha českých rockových hitů.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy