Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Petra Kvitová sdílela fotky z porodnice: Ukázala manžela i syna Péťu ve vajíčku

Spolu jim to moc sluší.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Porodnice

Úspěšná česká tenistka Petra Kvitová (34) se před pár dny stala maminkou malého syna Petra. Chlapeček se narodil v Motole, odkud nyní Kvitová přidala na sociální sítě několik fotek. Nezapomněla celému personálu nemocnice poděkovat. 

Tenistka Petra Kvitová se před pár dny stala novopečenou maminkou. Syna Petra přivedla na svět v motolské nemocnici 7. července 2024. Celou dobu ji podporoval manžel – tenisový trenér Jiří Vaněk.


Nyní tenistka přidala na sociální sítě dvě fotografie z porodnice. Na jedné je vyfocena s manželem a synkem, na druhé s celým porodním týmem nemocnice. „Chtěla bych poděkovat nemocnici Motol v čele s panem přednostou Chmelem, paní doktorce Čermakové a v neposlední řadě personálu, sestřičkám za skvělou péči a přístup. Jste skvělý tým!“ napsala k fotografiím.

Gratulace od fanoušků

V komentářích se to hemžilo krásnými a pozitivními zprávami. „Gratulujeme,“ napsal Petr Leitgeb, manžel influencerky Nikol Leitgeb. „Krásné. Hodně zdraví a štěstí,“ komentovala Jana.Hodně zdraví, radosti a pohody celé vaší rodině,“ napsala Fanynka. „Moc gratuluji. Ať je Bůh s vámi a celou vaší rodinou. Užijte si tuto blaženou kapitolu naplno,“ napsal Alexander.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy