Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Pohádková láska má hořký konec: Jennifer Lopez a Ben Affleck se po dvou letech rozvádějí

Jennifer Lopez A Ben Affleck jsou nádherný pár.
Zdroj: profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Rozvod

O čem se dlouhou dobu spekulovalo, je nakonec smutnou realitou. Jennifer Lopez (55) požádala v úterý 20. srpna o rozvod s manželem Benem Affleckem (52), jak jako první informoval web TMZ.

Vypadalo to jako pohádka se šťastným koncem. Jennifer Lopez a Ben Affleck se dali dohromady v roce 2002 během natáčení filmu Láska s rizikem. V ten samý rok se zasnoubili, jenže v roce 2004 se rozešli.

Cesty je však nakonec znovu svedly k sobě a v roce 2021 se začalo spekulovat o tom, že se dala dvojice znovu dohromady. V červenci téhož roku pak na Instagramu oficiálně potvrdili návrat a fanoušci byli u vytržení. O necelý rok později se zasnoubili a 16. července 2022 se vzali během menšího obřadu v Las Vegas. Druhý, honosnější obřad se pak uskutečnil v Georgii, a to zrovna 20. srpna 2022.

Oficiální rozvod

Bohužel, ani druhá šance Jennifer a Benovi nevyšla. Web TMZ jako první informoval o tom, že Jennifer požádala v úterý u losangeleského soudu o rozvod, přesně dva roky po svatbě. Neměla u sebe právníka, všechno vyřizovala sama. V dokumentech se uvádí datum odloučení 26. dubna 2024, je tedy vidět, že je dvojice od sebe již nějaký čas.

Web BBC informoval, že Jennifer v žádosti o rozvod neuvedla žádné podrobnosti o předmanželské smlouvě a nyní se má dělit společný majetek. V soudních dokumentech stojí, že JLo a Ben musejí sdílet finanční informace, výdaje, majetky i dluhy. Nyní mají stále ještě manželé 60 dnů na to doložit soudu všechny potřebné dokumenty.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy