Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Pohublá Tomicová ve Varech: Herečka za úsměvem stále skrývá smutek ze zrady exmanžela Malého

Pavla Tomicová se ve Varech bavila.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Smutek

Pavla Tomicová (62) dorazila do Karlových Varů na filmový festival. Sympatická herečka si prošla pořádně složitým obdobím, kdy ji opustil manžel Ondřej Malý (58) a založil si novou rodinu s herečkou Kristýnou Kociánovou (39). Tomicová vypadá stále velmi smutně a pohuble, je jasné, že ji manželova zrada musela neskutečně bolet.

Herečka Pavla Tomicová dorazila do Karlových Varů. Redakce eXtra.cz ji zachytila v lázeňském městě, jak si povídá se svými kolegy a směje se.

I přes občasný úsměv se jí v očích zračil smutek a zrada, kterou si musela projít. Herečka viditelně pohubla a stále svá kila nenabrala zpátky. Kromě toho vypadala také unaveně.

Zrada od manžela

Před časem si prošla velmi složitým obdobím, které se s ní zřejmě táhne dodnes. A není divu. Roky byla ve spokojeném manželství s hercem Ondřejem Malým. Jenže v roce 2022 ji Malý opustil kvůli jiné ženě, konkrétně herečce Kristýně Kociánové, s níž má navíc už syna Jakuba, jak tehdy informovala redakce eXtra.cz.

„Kristýna s Ondrou se vůbec neskrývají, chodí spolu do společnosti a podobně. Nevidí důvod k ostychu. Ona měla mimořádnou smůlu na partnery, zažila si fakt peklo. A protože už jí za pár let bude čtyřicet a biologické hodiny tikaly neúprosně, nebyl čas na nějakou morálku, prostě se rozhodla mít dítě s Ondrou. On se sice nezdá, ale má pro ženské obrovské charisma,“ prozradil nám tehdy přítel páru.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy