Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Polonahá Agáta ukázala božské tělo nahoře bez: Lidé ji přirovnali k Martinu Hranáčovi

Agáta Hanychová šla s kůží na trh.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/se souhlasem A. Hanychová
+ Dalších 14 fotografií
Postava

Influencerka Agáta Hanychová je důkazem toho, že i v osmatřiceti letech a po několika porodech si lze udržet figuru a žena se nemusí stydět ukázat postavu. Ona se toho rozhodně nebojí. Na Instagramu se předvedla nahoře bez, přičemž prsa si zakrývala jen svými dlouhými vlasy a rukou.

Agáta Hanychová se i po třech dětech může chlubit opravdu výstavní postavou. A není tak ani divu, že ji hrdě ukazuje svým sledujícím. K blížícímu se Dni matek si připravila instagramový příspěvek, v němž se ukázala nahoře bez.

Jedno prso si zakrývala přípravky na vlasy, které držela v ruce, a druhé zase skryla vlasy a dlaní. Velmi odvážný look doplnila o džínové kraťásky a předvedla také ploché bříško. Redakce eXtra.cz ovšem zachytila Agátu při předávce dcery Rozárky před pár hodinami, kdy měla influencerka bříško nafouklé a lidé začali spekulovat o těhotenství. Nic takového však Agáta nepotvrdila.

Reakce fanoušků

V komentářích se ihned objevily obdivné a pochvalné komentáře, a to hlavě na Agátinu postavu po třech porodech. „Po třech dětech top,“ napsala Anna. „Mě ty fotky každopádně zaujaly a překvapily pozitivně,“ připsal uživatel Bylo nebylo. „Po třech dětech luxus postava!“ myslí si Petra.Hele je to dobrý nápad nahoře bez. Agáta je originální a nejlepší influ, která je jako Martin Hranáč sama sebou,“ dopsala Andrea.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou.

V komentářích se samozřejmě našlo i několik rýpalů, kteří jí nic neodpustí. „Proč máš kozy ven?“ zeptala se Dagmar. „Už neví, jak by zaujala pozornost,“ okomentovala Jiřina. Nějak nechápu, proč jste nahoře bez,“ připsala Goldie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy