Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Polonahá Veronica Biasiol, dračice z Růže pro nevěstu a Ornella Koktová s nejhlubším výstřihem: Žhavé krásky na Playboy akci

Žhavé krásky z Playboye.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 26 fotografií
Krásky

Na grand finále castingu Hledáme Playmate 2024 bylo pořádné dusno. Akci pořádanou Playboyem si totiž nenechaly ujít takové krásky jako influencerka Rachel Karnížová, Miss Grand Czech Republic Veronica Biasiol, manželka Richarda Chlada Anna-Marie nebo třeba influencerka Ornella Koktová. Na to, co krásky oblékly na sebe, se podívejte v galerii.

Influencerka a misska Veronica Biasiol byla jednou z nejodvážněji oblečených dam na grand finále castingu „Hledáme Playmate 2024“, které se konalo pod záštitou českého Playboye. Na sobě měla zdobené zlaté šaty od sourozenců Ponerových, které zakrývaly opravdu jen to nejnutnější. Nutno však dodat, že to Biasiol pořádně slušelo.

Pořádný rozruch vzbudila také influencerka Ornella Koktová, která na sobě měla minišaty s pořádně hlubokým výstřihem, v němž všem přítomným ukázala pořádně napěchovaný dekolt. Kdyby se rozdávaly ceny, určitě by vyhrála tu za nejhlubší výstřih večera!

Dračice Julie

Všem přítomným vytřela zrak i modelka a účastnice druhé řady show Ruža pre nevestu Julie Hojdyszová. Ta oblékla elegantní dlouhé šaty s leopardím potiskem, který je momentálně velmi trendy. Šaty měly navíc velmi hluboký výstřih, což dodávalo celému looku sexy nádech.

Modelka Petra Beníšková přišla na akci ruku v ruce s Veronicou Biasiol, a i ona vsadila na průsvitné a pořádně sexy šaty. Černá róba odhalovala kůži a taktéž béžové kalhotky.

Na další žhavé outfity se podívejte v galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy