Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Popelka Jenovéfa Boková: Její princ jí střevíček nenasadil, ale naopak ji z nich vysvobodil

Boková jako Popelka utekla ze slavnostního zahájení, aby mohla být se svou krásnou rodinou.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
kviff

Mezi dvěma světy. Tak se v pátek musela cítit herečka Jenovéfa Boková. A jasně dala najevo, který je jí přednější. Zatímco v podvečer zářila na červeném koberci zahajovacího ceremoniálu karlovarského festivalu, o několik desítek minut později už byla se svým partnerem Adamem Kolářem a především dcerkou Ellou. Neobešlo se to ale bez potíží, jak byla redakce eXtra.cz svědkem.

Jako Popelka se musela Jenovéfa Boková cítit v pátek večer. Limuzína ji přivezla na červený koberec, kde splnila své povinnosti, na slavnostním aktu zahajovacího ceremoniálu 58. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se ale zdržela jenom nezbytně dlouhou dobu.


Boková jako česká Popelka

Jakmile měla splněno, spěchala za svým partnerem a dcerkou Ellou, kteří na ni už čekali nedaleko hotelu Thermal. Zatímco Adam Kolář byl oblečený v šortkách a na nohách měl pohodlné pantofle, sama Boková musela po kolonádě ťapat na jehlách. Tento problém své životní lásky ale Kolář vyřešil velmi hbitě, když si přímo uprostřed kolonády klekl a matku své dcerky z jejího trápení galantně vysvobodil.

Ve Varech si užívá také předsedkyně Sněmovny, která trsala na večírku:


Jenovéfa se tak musela cítit jako Popelka, na rozdíl od ní ale před svým princem neutíkala, ale spěchala za ním. A Kolář každým svým činem dokazoval, že je Boková středobodem jeho života. Sami se ale podívejte na námi pořízené snímky, ze kterých je jasné, proč Boková dala přednost rodině před VIP taškařicí v Thermalu. Takhle totiž vypadá dokonalé štěstí.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy