Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Poprask těsně před olympiádou: Žhavá vlajkonoška kyperské výpravy dráždí lechtivými fotkami

Elena se odhaluje i na Instagramu.
Zdroj: Instagram Elena Kulichenko
Předchozí Další
+ Dalších 20 fotografií
olympiáda v paříži

Pořádný skandál vyplaval na povrch před olympijskými hrami v Paříži, které začínají už tento pátek. Skokanka do výšky původem z Ruska Elena Kulichenko, která reprezentuje Kypr a je dokonce vlajkonoškou výpravy, má totiž účet na platformě pro dospělé. Na něm žhavá kráska sdílí své odhalené fotky a videa, jak upozornil kyperský server eReportaz.

Letní olympiáda začne už tento pátek. Vlajkonoškou kyperské výpravy má být teprve devatenáctiletá kráska původem z Ruska Elena Kulichenko. Právě tato skokanka do výšky vyvolala skandál, když se zjistilo, že má účet na platformě Only Fans. Na něm sdílí své nahé fotografie a videa, jak zjistil server eReportaz.

Atletka se brání, že na fotkách není ona

Dcera ruského oligarchy žije v USA a od roku 2021 reprezentuje Kypr. Podle zmíněného serveru tamní olympijský výbor o choulostivé záležitosti kolem ruské rodačky ví.

Devatenáctiletá Kulichenková však odmítla svůj profil smazat. Přes právníka vzkázala, že na fotkách a videích není ve skutečnosti nahá ona, ale jde o produkt umělé inteligence. Podle zjištění eReportaz ale evropská šampionka do 23 let nehlásila kyperské policii, že by došlo na její straně v tomto směru k jakékoli újmě.

Odhalení vyvolalo na Kypru u části veřejnosti pobouření mimo jiné i kvůli tomu, že atletce měl zařídit kyperský pas její movitý tatínek. Kráska si ale podle všeho z celé věci nic nedělá. Ostatně provokativní snímky najdeme i na jejím Instagramu, kde ji fanoušci zasypávají pochvalnými komentáři. "Jsi krásná žena, vypadáš jako modelka," napsal jí třeba Gregorio. "Nejkrásnější žena planety," komentoval snímek uživatel imtheplumberinatlanta.

Na žhavé fotky Eleny Kulichenko se podívejte ve fotogalerii.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy