Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Poslední okamžiky Karla Heřmánka: Před smrtí se usmíval a bavil, tvrdí majitelka střelnice

Poslední okamžiky Karla Heřmánka: Před smrtí se usmíval a bavil, tvrdí majitelka střelnice
Zdroj: Filmová studia Barrandov/Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 30 fotografií
EXKLUZIVNĚ

Karel Heřmánek (†76) v sobotu odpoledne spáchal sebevraždu, na střelnici Placy u Višňové na Příbramsku proti sobě obrátil zbraň. Redakce eXtra.cz hovořila s jednatelkou místa. „Pan Heřmánek se usmíval, nic nenasvědčovalo tomu, co se chystá udělat,“ pronesla pro náš web Bohdana Lukešová.

Karel Heřmánek se zastřelil

Jak jsme již informovali, herecký bard zvolil dobrovolný odchod ze života. Karel Heřmánek v sobotu krátce po poledni spáchal sebevraždu.

„Naše posádky zasahovaly na střelnici nedaleko Příbrami u vážně poraněného muže. I přes probíhající resuscitaci a veškerou péči záchranářů svému zranění na místě podlehl,“ sdělil eXtra.cz mluvčí středočeské záchranky Marek Hylebrant.

Místo ani oblast zranění dotyčného nechtěl nijak specifikovat, podle našich informací mělo jít ale o střelné poranění hlavy, které nebylo slučitelné se životem. Co Karla Heřmánka k rozhodnutí spáchat sebevraždu vedlo, není jasné. Herec nicméně velice trpěl vleklými zdravotními problémy.


Majitelka střelnice: Bavil se a usmíval

Redakce eXtra.cz se spojila s jednatelkou Střelnice Placy ve Višňové na Příbramsku, kde k tragédii došlo.

„Vůbec nevím, jestli se k tomu chceme vyjadřovat,“ prohlásila pro eXtra.cz nejprve Bohdana Lukešová, která střelnici vede společně se svým manželem. S oběma prý událost silně otřásla.



„Pan Heřmánek si byl na naší střelnici zastřílet pod vedením instruktora zážitkové agentury. I přes bleskurychlou reakci instruktora bohužel nešlo zabránit sebevraždě,“ uvedla dále.

Ten den vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by chtěl spáchat sebevraždu. Usmíval se, bavil se, ptal se. Všechno působilo v pořádku. Kdybychom u něj zaznamenali jakoukoli známku nervozity, stresu nebo něčeho podobně neobvyklého, tak bychom se mu ve střelbě snažili zamezit,“ pokračovala.

Doporučené video: Archivní rozhovor s Hanou Heřmánkovou:


Poté, co se to stalo, kluci okamžitě zahájili resuscitaci. Oživovali ho padesát minut,“ dodala otřesená Lukešová.

Podle informací eXtra.cz od svědků se herec prý krátce před skutkem dlouze zadíval do mobilu a pak proti sobě obrátil zbraň.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy