Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Stříbrný nevkus partnerky Podhůrského, Dařbujánová ukázala bradavky a úlet Krobotové. Největší hastroši zakončení Varů

Módní přešlapy na červeném koberci.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martinek, herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 65 fotografií
kviff

Slavnostní zakončení filmového festivalu v Karlových Varech je za námi. Ne všechny dámy však měly dobrou ruku ve výběru rób. Například partnerka Zdeňka Podhůrského vypadala ve stříbrných šatech spíše lacině, stejně tak zpěvačka Žofie Dařbujánová.

58. ročník filmového festivalu v Karlových Varech byl slavnostně zakončen. České i zahraniční celebrity se letos naposledy prošly po červeném koberci, vedoucím k Thermalu.

Zatímco třeba herečky Klára Issová, Aňa Geislerová, Jitka Schneiderová či Eliška Křenková vynesly vskutku krásné šaty, ne všechny krásky si vedly tak dobře.

Stříbrný nevkus a neforemnost

Asi nejhůře dopadla půvabná partnerka Zdeňka Podhůrského. Stříbrné neforemné šaty jí udělaly nehezkou postavu a celkově celý outfit i make-up působil tuctově. Navíc silonky v otevřených botách spadají do opravdového módního pekla.

Outfit se nevydařil ani extravagantní zpěvačce Žofii Dařbujánové. Ta na sebe ráda upozorňuje, ale zlatavé šaty na tělo s prostřihem na pupíku se na takovou příležitost moc nehodily. Stejně tak nebylo úplně vhodné, že jí zpod šatů prosvítaly bradavky.

Herečka Lenka Krobotová měla rozhodně zvolit jiný střih šatů. Modrá barva jí sluší, ale outfit byl natolik neforemný, že v celkovém dojmu nadělal víc škody než užitku. Je to škoda, make-up i účes se povedl. Výtku bychom měli k její kolegyni z Dejvického divadla Kláře Melíškové.

Ačkoliv má opravdu krásnou postavu, mohla ji prodat v mnohem elegantnějším modelu. V černých šatech s rozparkem až k rozkroku vypadala lacině. Nepomohly tomu ani síťované punčocháče v otevřených botách na podpatku.

Doporučené video: Moment z předání ceny Ivanu Trojanovi:

Kdo všechno se po červeném koberci prošel, se můžete podívat v naší galerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy