Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Pavel z Love Islandu jako největší zoufalec současné řady. Je opravdu takový, s holkami to neumí, směje se mu Radek ze druhé série

+ Dalších 16 fotografií

Radek Gabriel se objevil v druhé řadě Love Islandu. Pohledný fitness trenér sice ve vile lásky tu pravou nenašel, nyní ovšem září po boku krásné blondýnky. "Dva měsíce spolu bydlíme, všechno funguje a všechno klape," prozradil pro eXtra.cz zamilovaný Radek, který bedlivě sleduje i novou řadu Love Islandu. S jakou dívkou by se ve vile spároval, kdyby byl single, a co řekl na zvláštní chování Pavla, jehož zná osobně? 

Radek Gabriel se v Love Islandu pravidelně ocital na tzv. friend zone listině. Přestože se s miláčkem fanynek chtěla každá dívka na Kanárských ostrovech jen kamarádit, štěstí v lásce se na něj přece jen usmálo. Sympatický fitness trenér je už přes půl roku zamilovaný do krásné Daniely, s níž dokonce začal sdílet jednu domácnost.

"Dva měsíce spolu bydlíme, všechno funguje a všechno klape. Vymýšlíme spolu i nějaké věci, co se týká byznysů. Oba jsme takoví, takže to klape ve všech směrech," uvedl Radek v rozhovoru pro eXtra.cz, kde mimo jiné také prozradil, že se svojí partnerkou sleduje i novou řadu Love Islandu 2024.

Podpora Tomáše

Žádný z účastníků letošní série ho ale prý zatím příliš nezaujal. Výjimku tvoří pouze Tereza Vebrová, které zlomil srdce Tomáš Tapušík. Ten se rozhodl odejít z vily lásky proto, že mu vadí kamery, z nichž byl doslova na prahu zhroucení. "Ono se to nezdá, ale když tam ten člověk potom tráví 24/7 na kamerách, tak to může vyvolat nějaké takové emoce. Asi mu i na jednu stranu rozumím, takže ho nebudu odsuzovat," zastal se Tomáše Radek.

Výsměch Pavlovi

S kým ale neměl slitování, byl Pavel Tóth, s nímž shodou okolností dělal trenérskou praxi. "Znal jsem ho tedy z minulosti, a když jsem se dozvěděl, že tam jde, tak jsem jen čekal na to, jaké to bude, protože vím, že je to velký blázen, a odpovídá tomu i to, jak mluví. Vůbec to není hrané, je to přesně on," smál se Radek, který si rýpnul i do Pavlových balicích technik. "Já si myslím, že s tímto stylem holku nesbalí," dodal Radek Gabriel.

Během rozhovoru došla řeč i na Domi Alagiu. Co Radek říká na její účast v Love Islandu a je pro něj prioritou, aby jeho partnerka měla dodělanou střední školu? Odpovědi naleznete ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy