Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Rána pro fanoušky RedFace: Dvoumetráková Droběna na turnaji nenastoupí, zlomila si ruku

Droběna se připravuje na zápas. Do klece se postaví už 6.4. na galavečeru RedFace 3.
Zdroj: Se svolením Red Face
Předchozí Další
+ Dalších 25 fotografií
Zranění

Fanoušci bizarních MMA zápasů se musí vyrovnat se smutnou zprávou. Lucinka "Droběna" Kotlárová, která měla mít na turnaji RedFace 4 v Pardubicích duel s Diegovou dámou, se zranila. Podle zjištění eXtra.cz, která je na místě akce, si jedna z nejhlavnějších tváří organizace zlomila ruku. 

Už dnes večer Pardubice zažijí čtvrtý turnaj organizace RedFace. Na očekávané akci, která je plná bizarních zápasů ze světa bojových sportů, se objeví řada známých tváří. Moderátorem akce je kontroverzní youtuber Aleš Bejr, jenž měl mít původně zápas s Jiřím Kajínkem.

V horní polovině karty se mělo nacházet hned několik zástupců klanu Kotlárů. Prvním z nich je Diego Kotlár, jehož čeká zápas s Michalem Indrou alias Drzým Čertem, který trénuje Diegova úhlavního nepřítele Karlose Bendu. Druhou tváří z rodu Kotlárů je Lucie „Droběna“ Kotlárová, která se měla utkat s údajnou manželkou Diega Kotlára, tzv. Diegovou dámou.

Droběna bude chybět

„Tak co, Droběno! Těším se na tebe, až ti pořádně rozbiju hubu,“ vyzvala na Instagramu Lucii Kotlárovou Diegova dáma, která je Droběnce váhově blíž než předchozí soupeřka. K vyostřenému souboji ale nakonec nedojde, jelikož si Droběna měla podle zjištění eXtra.cz zlomit ruku.

Rozhovor s Lucií Kotlárovou:


Na turnaji ovšem nebude chybět bývalý partner Shopaholicadel Jan Kulas, jehož čeká duel s Erikem Mášou. Vedle toho diváci uvidí také například známou firmu organizace Petra Kunštára, který má zápas s Džejárem. Zejména pánská část publika nepřijde ani o sexy zápas mezi Lulu a Alexou. Vrcholem večera bude již zmíněný zápas Diega Kotlára s Drzým Čertem.
Na momenty z Congress Centre OC Palace Pardubice se podívejte v naší fotogalerii.

GLOSA: Mikýřova úžasná pouť Survivorem. Mikyska vyhrál právem, ale pomohla mu zbabělost a krátkozrakost soupeřů

Související články

Další články

Nejnovější kauzy