Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

RedFace tasí eso a slibuje jatka: Chystá se odveta mezi Patrikem Kotlárem a Drzým čertem

Schyluje se k velké odvetě.
Zdroj: Se souhlasem RedFace/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
zápas

Fanoušci RedFace se mají na co těšit. Organizace přichází se zápasem, který nenechá nikoho chladným. Schyluje se totiž k velké odvetě mezi bratrancem Diega Kotlára Patrikem a Drzým čertem, jak informovali organizátoři na sociálních sítích. Podaří se Kotlárovi znovu jeho trik, kdy svého soupeře zalehl v prvním kole? 

Organizátoři RedFace vytáhli své eso z rukávu a prozradili na sociálních sítích, co chystají. Fanoušci se mohou těšit na velkolepou odvetu mezi Patrikem Kotlárem a Drzým čertem. Termín dalšího galavečera se teprve rýsuje, ovšem už teď je jasné, že tato bitva bude naprostým trhákem.


Dvojice se spolu již jednou utkala a je jasné, že Patrik bude chtít zopakovat své triumfální vítězství. "Patrik Kotlár pomstil svého bratrance Diega a nad Čertem vyhrál v prvním kole na TKO," připomněla organizace na sociálních sítích video z jejich prvního zápasu. Do toho šel Patrik poté, co Čert porazil právě jeho bratrance Diega.

Kotlár slibuje jatka

Kotlár se věnuje přípravám na maximum a svou cestu mapuje i svým fanouškům na Instagramu. Svému soupeři slibuje pomstu. "Těš se, Čerte, v listopadu. Pošlu tě zpátky do pekla. Prohrál jsi poprvé a prohrál jsi podruhé. Vzkazuji ti, opravdu se těš. Minule jsem k tobě byl ještě milosrdný. Budou to jatka," uvedl.


Rod Kotlárů už je na bojové scéně fenoménem. "Já jsem z rodu Kotlárů. Z toho slavného rodu Kotlárů. Od dětství jsem se rval po ulicích. Bojové umění jsem nikdy nedělal, jenom jsem se rval po ulicích," uvedl Patrik již dříve na sociálních sítích. Na rozdíl od svých bratranců Diega s Jaroslavem však nikdy nebyl ve vězení. "Já jsem čistý jako lilie," dodal.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy