Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Velký den Richarda Chlada a krásné Anny. Společné výročí oslaví na speciálním místě

Oba vypadali naprosto skvěle.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Rozhovor

Miliardář Richard Chlad (62) za chvíli oslaví první rok v manželství s Annou-Marií Kánskou. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil světlé i stinné stránky společného soužití a zda se za těch 365 dní něco změnilo.

Richard Chlad nechyběl na narozeninách FU Clubu, kam však dorazil bez své manželky Anny-Marie Chladové. Ta bohužel zůstala doma s bolavým chrupem.


"Manželka má už skoro dva roky problém, že ji bolí stolička. Většinou je to po nějakých přeletech, když se mění tlak. A dnes byla u zubaře, který jí to opakované otevřel. Zjistili, že tam má zánět, tak dostala antibiotika. Nečeká nás asi úplně dobrý víkend," pronesl hned ze začátku Chlad pro eXtra.cz.

Richard Chlad slaví výročí

Už to bude rok, co je miliardář v chomoutu. Svatba se odehrála 17. listopadu na exotických Maledivách za účasti Anniny maminky Veroniky Kánské. Dvojice chce oslavit výročí na stejném místě, kde se brali. "Chystáme se vyrazit do toho resortu na Maledivy, měli bychom to tam oslavit. Máme tam zasazenou palmu s našimi jmény," řekl Richard.

Doporučené video: Rozhovor s Richardem Chladem:


Co se týká nějakých změn za dobu manželství, tak se prý nic nezměnilo. "Vztah funguje na stejných základech, jako předtím," dodal na závěr Richard Chlad.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy