Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Rozchod Soukupa s Mesarošovou bude antická tragédie: Okolí Dominiky varuje, co ho čeká

Rozchod Jaromíra Soukupa s Mesarošovou bude antická tragédie: Okolí Dominiky varuje, co ho čeká
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz/Se souhlasem COTS/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
BUDOUCNOST

V českém showbyznysovém rybníčku se prý usadil nový mediálně známý páreček, exmodelka Dominika Mesarošová (38) a Jaromír Soukup (55), jak přinesl jako první Blesk a jak potvrdily i zdroje redakce eXtra.cz. Jenže stejně jako si měli rychle padnout do náruče, podobně kmitem půjdou od sebe, varuje pro naši redakci jejich okolí. Jejich povahy jsou prý těžce nekompatibilní.

Jaromír Soukup Dominiky Mesarošové. A ne naopak

„On (Jaromír Soukup) se k ní (Dominice Mesarošové) chová jako ke královně. Je neskutečně galantní, milý, pozorný, vtipný. Má všechno, co postrádala u partnera v posledních letech,“ prozradila již dříve našemu webu blízká přítelkyně Dominiky.

Kdo ovšem zná přebujelé ego Soukupa, který má hodně často cholerické záchvaty, při nichž se pomyslně bortí celá města i údolí, ten si zákonitě musí říkat, že tenhle románek nemá moc velkou naději na dlouhou budoucnost.


A stejně tak to vidí i okolí nové dvojice.

„Soukup se umí ovládat, ale nezvládne se přetvařovat měsíce. Až jí ukáže pár svých cholerických výstupů, narazí,“ myslí si jeden z přátel podnikatele.

Z vlastní zkušenosti totiž prý dobře ví, že Mesarošová není poslušný přívěsek movitých pánů a nenechá se snadno komandovat.


A s tím v podstatě souhlasí i kamarádka někdejší modelky.

„Dominika je naprosto brutálně dominantní a určitě nikomu nebude dělat jen ozdobu a rozhodně si nebude nechat od nikoho skákat po hlavě. Kdyby ten vztah měl být Itálie, obávám se, že by z něj hodně rychle vycouvala. To se pak situace klidně promění v antickou tragédii,“ dodala přítelkyně Mesarošové.

S Agátou Hanychovou měl Soukup vyloženě divočinu, v onom dusnu se prý nedalo žít, ale pravda, to mohlo být ovlivněno tím, jak v té době ještě stále postupně přiváděl své někdejší mediální impérium na buben a problémy ventiloval doma.

Doporučené video: Tímto by se Dominika měla inspirovat: legendární tiskovka pořadu Agáta Jaromíra Soukupa:


Dnes už ho nejdůležitější firmy zbavili, je bez stresů, takže minimálně chvilku si může užívat okamžiky pohody s novou ženou.

Podle okolí páru by ale i tak bylo vtipné, kdyby některá sázkovka vypsala kurzy na to, jak dlouho Jaromíru Soukupovi jeho přívětivá verze osobnosti vydrží a kdy se konečně naplno a v celé své kráse projeví. Má totiž mít i mnohem temnější stranu charakteru

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy