Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Rozjetá Rachel předvedla na party Survivoru žhavou show. Intimnosti před zraky všech. I Sebastian valil bulvy

Rachel a Dominika Horáková na party Survivoru: Divoká líbačka před zraky všech, Sebastian valil bulvy
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 29 fotografií
DIvoká party

Influencerka Rachel Karnížová nemohla chybět na divoké party Survivoru, která se uskutečnila v Duplexu. Účastnice třetí řady nejdrsnější reality show s sebou vzala svou novou partnerku, fitness trenérku Dominiku Horákovou. Redakce eXtra.cz dvojici zachytila nejen při objímání, ale také divoké líbačce. 

Není to tak dávno, co influencerka Rachel Karnížová šokovala své fanoušky, když přidala na Instagram fotografii se zásnubním prstenem a k tomu její partnerka Dominika Horáková napsala: „Řekla ano.“ Sledující byli naprosto v šoku, jelikož ještě před pár měsíci tvořila pár s bývalým účastníkem Love Islandu Claudem Lhoteckým.

Rachel nakonec uvedla věci na pravou míru. Se svou novou partnerkou není zasnoubená, jen veřejně potvrdily svůj vztah. Tentokrát se dvojice objevila na party Survivoru, která se uskutečnila v pražském Duplexu. Rachel byla totiž účastnicí třetí řady nejdrsnější reality show, a z toho důvodu na akci nemohla chybět.

Vášnivá scéna

Redakce eXtra.cz zachytila Rachel s Dominikou během velmi vášnivých scén. Zpočátku se jen držely za ruku a smály se na přítomné fotografy, ovšem později, když večírek pokročil, se odvázaly. V hloučku dalších lidí předvedly líbací scénu, které ostatní přihlíželi s otevřenými ústy. Holky to zkrátka pořádně rozjely.

Třetí řadu reality show Survivor vyhrál Mikýř, který na velkolepém večírku samozřejmě také nechyběl. Kromě toho dorazila také influencerka Lela Ceterová, pokerová hráčka Bára Mlejnková, influencerka Ornella Koktová, modelka Andrea Bezděková a plno dalších.

Na žhavé fotky z party se můžete podívat v galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy