Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Rozzuřená Monika Binias dál šije do Ornelly s Pepou. Na Quentina prdí a jen točí stupidní videa, kritizuje

Monika Binias se navezla do Ornelly s Pepou.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
kritika

Vztahy mezi Monikou Binias (52) a jejími dcerami jsou na bodu mrazu a kdo ví, zda se to někdy zlepší. Nicméně Monika nevychází ani se svým zetěm Josefem Koktou. Nenechala si tak ujít příležitost si do něj rýpnout, když zapomněl svému synovi Quentinovi zkontrolovat platnost pasu, kvůli čemuž oba odletěli na dovolenou za zbytkem rodiny až o den později. Své výhrady rozepsala na sociálních sítích a opět nešetřila kritikou. 

Válka mezi Štikovic rodinou nebere konce. Hlavně co se týče Moniky Binias, dcery Ornelly Koktové a jejího manžela Josefa Kokty. Nedávno influencerka a velká kamarádka Agáty Hanychové sdílela na sociálních sítích nepříjemný zážitek z letiště, když měla s manželem a dětmi odletět na Rhodos. Jenže kvůli propadlému pasu nejstaršího syna Quentina odletěla pouze maminka s mladšími dětmi. Josef zůstal s Quentinem v Praze a zařizoval s ním nový pas.

Naštěstí se mu to podařilo vyřešit co nejrychleji, odletěli hned další den a rodina se pak společně setkala v hotelu v Řecku. "Už jsme u miláčků," napsal poté Josef Kokta na Instagramu. Zatímco rodina se radovala ze shledání a z celé nepříjemné patálie si už dělala legraci, Monika Binias nepřestávala kroutit hlavou.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Binias.

Monika Binias pálí ostrými

"Šťastný konec a Kokta hrdina... Se po*eru," začala se rozepisovat Monika na svých sociálních sítích. "Místo toho, aby šel už Quentínek do školy v pondělí, ještě mu rodiče nechali propadnout pas, protože na něho prdí a točí debilní videa. To musel být pro Quentina mega stres, když nemohl nastoupit do letadla. Ale jinak rodiče roku," uvedla rozhořčeně Binias, která se svými dcerami často válčí.


Nedávno se také ve svém podcastu rozpovídala právě o Josefovi, kterého počastovala ne zrovna milými výrazy. "To, že je někdo starý a je takový baculatější, zákonitě neznamená, že je hodný. Hodný a milý. Takový méďa Béďa. Ne. On není méďa Béďa. Lidi, nepleťme si to. To je prostě vykutálenec, který to s lidmi umí a nejvíc se ženskýma," čílila se Binias a nazvala Koktu "křivákem a humusákem". Brzy se přitom všichni mají sejít na svatbě Charlotte Štikové. Ta se zřejmě i oprávněně bojí, jak tohle setkání dopadne.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy