Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

S Love Islandem se rozloučila první soutěžící. Dušan vyměnil Anet za Alagiu, blondýnka spěchala za klukem do Brna

Anet má dokonalou figuru.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
love island

Nejnovější díl Love Islandu byl pořádně dramatický a u ohniště by se atmosféra dala krájet. S ostrovem lásky se musela rozloučit první soutěžící, kterou se stala Anet. Blondýnce zbyly pouze oči pro pláč. Její dosavadní partner Dušan ji hodil přes palubu a vyměnil ji za Domi Alagiu, s níž ji dělí rozdíl 14 let. 

Reality show Love Island jede na plné obrátky a diváci si začínají dělat pomalu ale jistě názor na to, komu by to mohlo klapnout a komu nikoli. Šanci na to najít lásku však nezískala půvabná Anet, která se s ostrovem musela v nejnovějším díle rozloučit. Její partner Dušan ji bez mrknutí oka vyměnil za Domi Alagiu.


"Vycházím z toho, kdo se ke mně jak chová a kdo ke mně projevuje jakou náklonnost. Já si těchhle věcí dost všímám a na základě toho si vybírám Domi," nechal se slyšet Dušan a Anetě zbyly pouze oči pro pláč. "Já jsem s tím stejně napůl počítala," pronesla Aneta.

"Nemůžu říci, že bych s takovým scénářem nepočítala. Mrzí mě, že vypadávám takhle brzo a bohužel jsem tu nikoho nepoznala. Nechtěla jsem jít domů první. Všichni tady jsou úžasní a sešli jsme se tu fakt skvělá parta. Bude mi to moc chybět," loučila se s ostatními soutěžícími se slzami v očích.

Doporučené video: Střípky z posledního ohniště:


Anet působila téměř neviditelným dojmem

Ačkoli Dušan velmi stál o to půvabnou blondýnku poznat, Aneta byla zcela nepřístupná a chovala se velmi pasivně. "Já opravdu nevím. Já Anet ani neznám. Ona je strašně tichá a vůbec se neprojevuje. Tenhle stejný názor mají i ostatní kluci. Polovina z nich vlastně ani neví, jaký má hlas," komentoval Dušan.


"Ona je tam nějaká Anet?" komentoval vtipně i Václav Matějovský. "Přijde mi, že Anet ani sama od sebe takhle nepřijde. Ona se vůbec nebaví s žádným klukem sama od sebe. Nedělá vůbec žádné interakce," přidal se i Erik společně s dalšími kluky na vile.

Na sociálních sítích se navíc horlivě začalo šuškat, že Aneta se neprojevovala z prostého důvodu. Krásná blondýnka si měla najít bezprostředně po castingu partnera z Brna, a proto se ve vile chovala spíše nenápadně a nechtěla na sebe příliš upozorňovat. Láska na ni má čekat doma.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy