Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Sámer Issa a Monika Zolotarev zhodnotili svatbu Charlotte: No katastrofa, shodují se

Monika Zolotarev a Sámer Issa zkritizovali svatbu Charlotte Štikové.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 27 fotografií
Rozhovor

Charlotte Štiková má na svém triku dost přešlapů, které se týkaly i jejích dobrých kamarádů zpěváka Sámera Issy (39) a majitelky salónu Moniky Zolotarev. Přesto jí tato dvojice přeje vše nejlepší do života. Když se ale sestra Ornelly Koktové vdala, kousek kritiky si neodpustili. Celý rozhovor pro eXtra.cz si můžete přečíst v článku níže.

Sámer Issa, Monika Zolotarev a Charlotte Štiková byli dobří přátelé. Jejich vztah ale zničila právě Charlotte, která si svých kamarádů vůbec nevážila. Monice údajně vykradla kadeřnický salón a na Sámera se vykašlala, když ji pozval na své 39. narozeniny. Sámer s Monikou na ni byli zpočátku naštvaní, nyní už ji zkrátka neřeší.


Když českým šoubyznysem otřásla zpráva, že se Charlotte Štiková vdala, tak tomu nikdo nemohl uvěřit. Pár se totiž zasnoubil po pár týdnech známosti. Vzala si Martina Stefana, který měl mít v minulosti problémy se zákonem. Na svatbě byla přítomna i redakce eXtra.cz. O svatbu snů se ale nejednalo.

Nejenže dcera Moniky Binias, která nakonec obřad zachraňovala, přijela pozdě, ale dokonce zaspala svou vizážistku. Proto přijela neupravená a nalíčená podle sebe.

Sámer a Monika o svatbě Charlotte

Co si o svatbě Charlotte myslí právě Sámer s Monikou? "No katastrofa," okomentovala to Zolotarev. "Tady se podtrhla ta maminka zase, že jo," reagoval Sámer. "I to, že ta Charlotte dokáže být nádherná ženská, tak v tom neupraveném stavu, jak tam přišla, to byla jako katastrofa. Ona se tedy se mnou radila, posílala mi několik šatů, který bych jí doporučila, tak jsem jí vybrala dvojici šatů, které by jí slušely, a tím to haslo," dodala Monika, která předtím Charlotte vzala pod svá křídla.

Do života jí samozřejmě přejí jen to nejlepší, i když se oba dva utvrzují v tom, že to mezi Štikovou a jejím manželem zřejmě není tak růžové. Martin Stefan se prý snaží být se zpěvákem a majitelkou salónu zadobře, oni jsou však už opatrní. "My jsme diplomati, takže když za námi přišel si připít, tak jsme si s ním připili, ale už to celé vnímáme trošku jinak. On je určitě do ní zamilovaný a dal Charlotte přesně to, co jí chybělo, nějaké to zázemí, bezpečí a pevnou půdu pod nohama," sdělili Sámer s Monikou dohromady.

Doporučené video: Ze svatby Charlotte Štikové a Martina Stefana:


Monika kvituje Ornellu

Podle názoru Moniky, dobrý tah udělala Charlottina sestra Ornella Koktová, která na svatbu nedorazila. "Líbí se mi, jakým způsobem se k tomu postavila Ornella a její tatínek, to, že tam nepřišli, protože kdyby byla Charlotte aspoň trošku rozumná, tak by pozvala je a ne mámu, protože si myslím, že to je právě ten cíp té rodiny, který je schopný jí dát nějakou stabilitu a hodnoty," dodala na závěr Monika Zolotarev.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy