Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Záhada kolem vztahu Issy a Charlotte Štikové. Po Varech se vodili za ruce, lásku ale popřeli

+ Dalších 22 fotografií

Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech se překvapivě objevil také zpěvák Sámer Issa, jemuž dělala doprovod Charlotte Štiková. Redakce eXtra.cz zachytila dvojici na přehlídce návrhářky Debbie Brown, odkud odcházeli ruku v ruce. Že by se v českém šoubyznysovém rybníčku vytvořil nový pár?

Na přehlídce návrhářky Debbie Brown v Karlových Varech se objevila řada celebrit včetně Sámera Issy. Jeho nečekaná přítomnost vyvolala rozruch i z toho důvodu, že na módní show dorazil společně se Charlotte Štikovou. "Se Charlotte máme nový hudební projekt a Debbie máme hrozně rádi," svěřil se v rozhovoru pro eXtra.cz Sámer, který si prý ve Varech užívá relax spojený s prací.

"Zůstáváme tady dva dny. Máme naplánované akce, ale uvidíme. Chtěli bychom si dát i kolonádu, projít se a udělat si hezký den," řekl někdejší idol ženských srdcí, který byl v minulosti stejně jako Charlotte spojován s užíváním návykových látek. Sámer ale řekl, že ve Varech divočit nehodlá. "Ani jeden z nás nepijeme, takže nemáme potřebu a dnes jdeme i brzy spát. Jsme unaveni, jen jdeme ještě na jednu akci, ale jenom se tam otočíme a jdeme pryč. Takže ideální a budeme hodní," objasnil účastník první řady SuperStar, který s blondýnkou aktuálně tvoří nové hudební skladby.

Kamarád taky rád

Redakci eXtra.cz neuniklo, že se Sámer držel se Štikovou za ruce. Kdysi úspěšný zpěvák ale tvrdí, že je mezi nimi pouhé přátelství. "My jsme pracovně naladěni, máme se rádi, ale jsme určitě kamarádi," uvedl s tím, že je momentálně nezadaný. "Jsem sám, mám dva psy, kočku, chameleona, gekona, agamu a jsem hrozně spokojený. Zatím to nehodlám měnit, je to pro mě ideální," říká bývalý partner Agáty Hanychové, která o něm prohlásila, že je kariérně mrtvý.

Video: Podívejte se také na rozhovor se Charlotte Štikovou v Karlových Varech

Marketingová strategie?

Možná proto se Sámer pracovně spojil právě s hojně diskutovanou Charlotte, aby se o něm opět začalo víc psát. Pokud je tomu skutečně tak, nezbývá nic jiného než mu zatleskat. V Karlových Varech, kde jsou přítomni všichni bulvární novináři a fotografové, by mu totiž taková strategie vyšla na jedničku s hvězdičkou.

Co dalšího Sámer Issa prozradil, to se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy