Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Sámer Issa sepsul Moniku Binias a servítky si nebral: Je zákeřná a zlá, říká a přidal nadávku

Sámer Issa promluvil, co se stalo mezi ním a Monikou Binias.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
rozhovor

Sámer Issa (39) si založil nový podcast s Monikou Zolotarev, kde budou také rozebírat chování Moniky Binias (52). Ta se s hvězdou SuperStar objevila ve speciálním díle Prostřena, po kterém jsou jejich vztahy na bodu mrazu. Za konec přátelství ale může i něco jiného, jak se svěřil Sámer v rozhovoru pro eXtra.cz. Binias se navezla do jeho chlupatých miláčků. 

Sámer Issa a Monika Binias se dříve kamarádili, dnes jsou veřejní nepřátelé číslo jedna. Co se vlastně mezi nimi stalo? Na to odpověděl zpěvák v otevřeném rozhovoru pro eXtra.cz.


Před rokem se dvojice potkala ve speciálním díle oblíbeného pořadu Prostřeno, což se dostalo mezi nejkontroverznější díly vůbec. Spolu s nimi vařili ještě zpěvák Jaro Smejkal, zpěvačka Marie Pojkarová a Richard Sacher. Celý týden byl plný hádek, sprostých nadávek a nenávisti. V tu dobu ještě Sámer s Monikou vycházeli. Nyní je ale všemu jinak.

Právě na konci tohoto pořadu se stalo něco, po čem zpěvák ztratil k blondýnce důvěru. "Ona si mě pozvala do toho Prostřena, protože se mnou nebyla rozhádaná, ale když jsem potom vyhrál napůl s tou ženskou, tak mi volala, že za to chce peníze. Já jsem jí říkal, že to nejde, ona mi řekla, že mi dohodila kšeft, že jsem to podělal, že jsem jí měl dávat lepší bodování, a já řekl, že bych jí dal dobré bodování, kdyby dobře vařila," vyprávěl zpěvák.

Co je rozkmotřilo?

Issa zároveň zmínil, že mu Monika Binias vypisovala výhrůžné zprávy. "Já jsem ji zablokoval. Psala mi i namlouvala strašné zprávy úplně nesmyslné. Vždycky jsem se ráno probudil a tam byla lejstra, že zneužívám její jméno a rodinu, abych se na ní přiživil," popisoval dál Sámer, který nakonec prozradil, čím ho Monika zranila nejvíc.

Doporučené video: Rozhovor se Sámerem Issou:


"Já jsem tomu nechtěl věřit, ale ona je opravdu zákeřná a zlá. Poznal jsem to na jedný zásadní věci a to, jak mluvila o tom, jak se chovám ke svým zvířatům. Ona ví, že moje zvířata jsou moje děti, že je úplně miluju. A mně umřel pejsek na věk, což bylo hodně smutný a ona to totálně otočila proti mně. Mně nevadí, jak o mně ve svým podcastu mluví, ale to s těmi zvířaty jsem si říkal, tak ty svině, tady vidím, jaká jsi opravdu," řekl Sámer Issa, pro kterého toto bylo poslední kapkou.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy