Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Sebastian mě podvedl s Andreou, tvrdí zpěvákova bývalá partnerka. Krásná Bára v souvislosti s Miraiem mluví o ironii osudu

Bývalý partnerka Sebastiana promluvila o jeho nevěře.
Zdroj: Se souhlasem Barbary Š./Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
Nevěra

Než Sebastian Navrátil (32) začal tvořit pár s českou miss Andreou Bezděkovou (30), chodil dlouhých deset let s půvabnou brunetkou Barbarou. Ta nyní prozradila redakci eXtra.cz, že příčinou rozpadu jejich dlouholetého vztahu byla kromě jiných neshod také Andrea. Podle jejích slov měl zpěvák Barbaru podvést právě s bývalou miss, a to paradoxně před rokem na koncertu Adama Mišíka, kde byla letos spatřena s Miraiem Navrátilem. 

Celý český internet řeší údajný románek Andrey Bezděkové se zpěvákem Miraiem Navrátilem, který měl údajně vyústit v potyčku na nedávném koncertě Eda Sheerana v Hradci Králové, kde měl podle zákulisní šeptandy Miraiovi zpřelámat čelist Andrein současný oficiální přítel Sebastian Návratil. Celou záležitost nyní vyšetřuje policie, která s touto variantou rovněž pracuje. Samotný účastník reality show Survivor redakci eXtra.cz účast na incidentu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Redakce eXtra.cz vyzpovídala Sebastianovu bývalou dlouholetou partnerku Barbaru, která svými slovy přilila olej do ohně.

"Nechci vypadat jako zhrzená bývalka, ale vzhledem ke všem okolnostem jsem se rozhodla, že už nebudu mlčet. Tvořili jsme spolu pár od roku 2013 do roku 2023. Co vím, tak se Sebastian tahal s Andreou v době, kdy jsme spolu byli," svěřila se redakci eXtra.cz Barbara s tím, že k nevěře mělo paradoxně dojít po koncertě Adama Mišíka.

Šanci vyjádřit se k obvinění Barbary dostal i Sebastian Navrátil, avšak do vydání článku na dotazy nereagoval. 

A zase ten Mišík!

"Já se to dozvěděla loni nějak před létem. Sebastian odešel s Andreou z afterparty koncertu Adama Mišíka, který proběhl před rokem. Tak se ten kruh letos krásné uzavřel. Vtipná ironie osudu. Svůj ke svému," nebrala si servítky půvabná brunetka.

Video: Andrea Bezděková na koncertě Adama Mišíka tokala s Miraiem Navrátilem

Svými slovy narážela na skutečnost, že Andrea tokala s Miraiem Navrátilem rovněž po letošním koncertu Adama Mišíka. Tou dobou byl Sebastian v Dominikánské republice, a tak měla modelka vyklizené pole. Redakce eXtra.cz navíc před několika dny obdržela záběry z Mišíkova únorového koncertu, kde dvojice vedla velmi osobní konverzaci. Následně spolu afterparty bok po boku opustili, Andrea měla na sobě mít zpěvákovu bundu. Zda se pak jejich cesty rozešly, nebo jeli společně domů, vědí jen oni sami.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy