Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Sebevědomou Hanku její skandál nepřibrzdil: Věří si na vítězství a vyhrožuje demolicí Angie

+ Dalších 8 fotografií

Influencerka Hanka Gelnarová se na závěrečné tiskové konferenci Clash of the Stars nebála ukázat sebevědomí. I když jí kauza s hajlováním visí nad hlavou jako černý mrak, Hanka tvrdí, že v kleci to na ni nebude mít žádný vliv. Bojovnice prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz, že její rodina ji plně podporuje. Vyjádřila se i k samotnému zápasu, kterého se nebojí, a věří si.

Influencerka Hanka Gelnarová se nedávno dostala do pořádného průšvihu. Na svém Instagramu zveřejnila video, kde spolu s přáteli hajluje na pochodovou píseň německé armády. Ačkoli video rychle stáhla, škoda už byla napáchána. Hejt a kritika na sebe nenechaly dlouho čekat. Teď ji čeká velký zápas v Clash of the Stars, s její soupeřkou Angie Mangombe jde o titul. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila nejen to, jak na kauzu reagovala její rodina, ale i to, jaký vliv to na ni má před zápasem.


Příprava a názor na soupeřku

Bojovnice dorazila na závěrečnou tiskovou konferenci Clash of the Stars a vypadala velmi sebevědomě. Tiskovku si užila až na nepříjemnost s kočičími výkaly, které metala její kolegyně Nikola Lauberová. V rozhovoru pro eXtra.cz se rozpovídala především o svém zápase. "Ze své soupeřky nemám absolutně žádný strach, protože vím, že jsem měla tvrdou přípravu. Dala jsem do toho úplně všechno a věřím, že vyhraju a bude to demolice a vezmu si ten titul," řekla sebevědomě a prozradila, jak by svou soupeřku chtěla ukončit: "Je mi to jedno úplně, chtěla bych to třeba v prvním kole nebo v druhém. V postoji si myslím, že mám natrénováno dost, takže by to mohlo být v postoji, ale zemi se taky vůbec nebráním." Zápasnice si věří a doufá, že na zemi bude lepší než její soupeřka Angie Mangombe.

Hanka musela kvůli tomuto zápasu opět shazovat, ale vypadá to, že to pro ni nebude žádná překážka. "My máme váhovku šedesát jedna, není to moje standardní váha. Já se v ní prostě nedokážu udržet. Udržovala jsem se tak šedesát šest. Teďka mám šedesát pět a furt se mi to drželo na stejné úrovni, i když jsem jedla, tak jak jsem měla, abych zhubla," prozradila, že věří, že to zvládne a poslední tři kila bude shazovat den před zápasem.

(Doporučené video: rozhovor s Hankou Gelnarovou na galavečeru Clash of the Stars)

Jak se vyrovnává s tlakem

Influencerka se nejen musí připravovat na zápas, ale do toho se vyrovnávat s tlakem, který kolem ní je. Naštěstí má ale kolem sebe lidi, co ji podporují. "Rodina byla se mnou, podporovala mě, držela mi palce a nebyla určitě proti mně," odpověděla na otázku, co na situaci říká její rodina.

Pro mnohé diváky nebyla její omluva dostačující. "Hele, já jsem se omluvila v Duplexu, i na tom videu jsem se snažila prostě to vysvětlit a omluvit se. Nedokážu už asi nic víc udělat než se omluvit ještě víckrát, ale já jsem řekla, že už musím dál prostě žít," odpověděla a rozpovídala se o tom, jak zvládá celý tlak. "Nebylo to nic, na co bych byla zvyklá, ale myslím si, že to nejhorší už je za mnou. Nebylo to příjemné, nebudu lhát, to vůbec, ještě když nejsem žádná kontroverzní osoba," řekla. Prozradila, jestli ji to ovlivní v zápase: "Doufám, že ne. Jdu tam porazit tu Angie a pak si užít afterparty s kámošema."

Související články

Další články

Nejnovější kauzy